Τα πήραν και οι δικοί του !!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
19 Δεκεμβρίου 2015, 09:43

Την έντονη αντίδραση του  Νεοδημοκράτη  προεδρεύοντος της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, προκάλεσαν οι συνεχείς παρεμβάσεις  του βουλευτή του κόμματός του Άδωνι Γεωργιάδη κατά την συζήτηση στη Βουλή επερώτησης για την διαφθορά .

Οι ήπιες , στην  αρχή  , εκκλήσεις του Κακλαμάνη προς τον ομοϊδεάτη  συνάδελφό του να μην διακόπτει  δεν απέδωσαν  και  ο Αδωνις Γεωργιάδης συνέχισε σε ρόλο …Εισαγγελέα  με αποτέλεσμα ,  σε οξύ πια  τόνο και ύφος ,  να δεχθεί δριμύτατες παρατηρήσεις από τον κ. Κακλαμάνη με την φράση «Για πόσο ακόμη νομίζετε ότι θα σας αφήσω να το συνεχίζετε; Προσέξτε όλοι καλά» , προειδοποίησε  σε έντονο τόνο αποσπώντας  τα θερμά χειροκροτήματα των παριστάμενων  Βουλευτών  του ΣΥΡΙΖΑ  .

Τι να πούμε , ο Άδωνις βρήκε και κάνει !!! Όταν είναι καθημερινός  προσκεκλημένος  των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και ο λόγος του κυριαρχεί στον δημόσιο βίο , μάλλον διεκδικεί  ανάλογο ρόλο και στο κοινοβούλιο . Όμως η ατυχία του είναι ότι έπεσε πάνω στον Κακλαμάνη που δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια καθώς φαίνεται !!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .