Συναγερμός στο νοσοκομείο «Αττικόν»

admin
admin
12 Φεβρουαρίου 2020, 08:10

Συναγερμός σήμανε νωρίς το βράδυ της Τρίτης στο «Αττικόν» καθώς μετά από σήμα του ΕΟΔΥ το νοσοκομείο προετοιμάστηκε για την υποδοχή 33χρονου Κινέζου που ταξίδεψε πρόσφατα στην Κίνα και ο οποίος εμφάνιζε συμπτώματα που τον ανησύχησαν και παραπέμπουν σε μόλυνση από τον νέο κορωνοϊό.

Ο ασθενής πρωτοπαρουσιάστηκε στο Ιατρικό Φαλήρου και οι γιατροί που τον εξέτασαν ενημέρωσαν αμέσως τον ΕΟΔΥ ο οποίος με τη σειρά του έδωσε εντολή στο ΕΚΑΒ για μεταφορά του 33χρονου στο νοσοκομείο «Αττικόν». Εκεί, όπου έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, ο ασθενής έφθασε περίπου στις 9:00 το βράδυ και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τον συγκεκριμένο ιό.

Το zougla.gr επικοινώνησε αμέσως με τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του ΕΟΔΥ Στέλιο Λεύκοβιτς ο οποίος δήλωσε πως θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση μόνον σε περίπτωση που ο ασθενής βρεθεί θετικός στον νέο κορωνοϊό από τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Συμπληρωματικά ο Στέλιος Λεύκοβιτς είπε πως η εικόνα του ασθενούς «πληροί τον ορισμό της νόσου. Τα τελικά συμπεράσματα θα εξαχθούν από την εργαστηριακή ανάλυση του δείγματος».

zougla.gr

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .