Στήριξη

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
9 Δεκεμβρίου 2015, 08:28

Έναν ανέλπιστο υποστηριχτή βρήκε  ο Πρόεδρος Καστρακίου Περικλής Γιάννης  στο θέμα με την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χωριού  και αυτός είναι ο Γιώργος Γκόγκος με τον οποίο πολλές φορές στο παρελθόν είχαν έρθει σε αντίθεση .

«..θα ήθελα να εκφράσω την  στήριξη μου στον Πρόεδρο Τ.Κ Καστρακίου σχετικά με το θέμα του στολισμού για την περίοδο των εορτών και να δηλώσω ότι είμαι εδώ για ότι χρειαστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Καστράκι εκτός από τους φορολογούμενους κατοίκους του ,  θα λάβει και πληθώρα επισκεπτών κατά τις εορτές. Όπως καταλαβαίνουμε μόνο αρνητικές εντυπώσεις θα δημιουργήσει ένας ελλιπής στολισμός. Κυρίαρχο μέλημα μας είναι να παρουσιαστεί το Καστράκι όσο καλύτερο γίνεται και να καταλάβουμε επιτέλους  ότι το Καστράκι πρέπει να πρωταγωνιστεί και όχι να είναι ο κομπάρσος», υποστήριξε σε γραπτό κείμενο ο Γιώργος Γκόγκος .

Περικλή , ο Γιώργος είναι φίλος τελικά !!!

  • ΟΧΙάς

    Την επόμενη φορά καλό θα ήταν ο δήμαρχος να είναι Καστρακινός. Οι Καστρακινοί όπου πήγαν μεγαλούργησαν. Περικλή και Γιώργο περιμένω να πείτε την αλήθεια δημόσια αν φυσικά την ξέρετε γιατί έγινε η έκπτωση 50% στις συνδέσεις της αποχέτευσης.
    Αυτό είναι πιο σοβαρό θέμα, γιατί ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς Περικλή κρυφό καμάρι.

    • Γεώργιος Γκόγκος

      Φίλε μου ΟΧΙάς επίτρεψέ με να μην απαντώ λεπτομερώς σε ανώνυμους αλλά σε επώνυμα σχόλια. Σαφώς και συμμερίζομαι την άποψη σου αλλά γιατί δεν καταθέτεις επίσημα και επώνυμα την ερώτσή σου για να λάβεις και επίσημα απάντηση..? Για την ιστορία και μόνο εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω για το 50%(τρόπος-λόγος θέσπισης) αλλά στο μυαλό μου σκέψεις γίνονται…πάμπολλες..

      Σε Ευχαριστώ

      ΓΚΟΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .