ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ Θεόκλητος: «Ανοίξαμε τις πόρτες και τα μεγάφωνα των Εκκλησιών»

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
26 Απριλίου 2020, 12:49

Σε βαρυσήμαντη δήλωση προχώρησε σήμερα ο Μητροπολίτης ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ κ. Θεόκλητος κατά την  τέλεση  της  Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνα . Συγκεκριμένα απευθυνόμενος στους πιστούς που άκουγαν την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από το Ρ/»ΣΤΑΓΩΝ» και αναφερόμενος στην στάση της Εκκλησίας αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού , τόνισε ότι η Εκκλησία αυτό-ταπεινώθηκε τηρώντας τα μέτρα προστασίας περιορισμού της διασποράς του ιού στην κοινότητα που ανακοίνωσε η πολιτεία κλείνοντας τις Εκκλησίες και τα μεγάφωνα , τελώντας την Θεία Λειτουργία κεκλισμένων των θυρών .

Συνεχίζοντας σημείωσε ότι μετά το γεγονός ότι γνωστή καλλιτέχνης ευρισκόμενη επί αυτοκινήτου τραγουδούσε από μεγαφώνου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους της πρωτεύουσας και κυρίως την κάθοδο του πρωθυπουργού της χώρας και της συνοδείας του προ του μεγάρου «ΜΑΞΙΜΟΥ» χειροκροτώντας την καλλιτέχνη , φαίνεται  πως από την πολιτεία εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά κάτι που δίνει το δικαίωμα στο άνοιγμα των μεγαφώνων και των Εκκλησιών στους πιστούς .

Να επισημάνουμε ότι η δήλωση αυτή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ έγινε δεκτή με ικανοποίηση και χαρά από τους πιστούς .

Πάντως η αντίδραση αυτή σχετίζεται με πληροφορίες που θέλουν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο να απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό της χώρας αξιώνοντας το άνοιγμα των Εκκλησιών.

Το ηχητικό απόσπασμα:


  • Γιωργος Παπανικολάου

    Συμμερίζομαι 100%το λόγο του Μητροπολίτη μας με μια μόνο » ρατσιστική» αστοχία του στην αναφορά στους τσιγγάνους!!!

  • Τολης13

    ΑΞΙΟΣ ΔΕΣΠΟΤΑ

  • Grigoris Bo

    ΠΡΟΣΟΧΗ το σατανικό σχέδιο παγίδα και δυστυχώς χωρίς «διάκριση » είμαστε έτοιμοι να πέσουμε μέσα είναι θρησκευτικός εμφύλιος…

  • sak_aek

    Ευγε Σεβασμιώτατε με Σ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

  • μαριανα

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ….ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!!!!!!!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .