Συγκρότησαν επιτροπή

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
17 Δεκεμβρίου 2015, 08:04

Συνήλθε το Διοικητικό  Συμβούλιο   της ΚΕΔΕ  και μετά από πρόταση του Προέδρου της Γ. Πατούλη αποφάσισε ομόφωνα να συγκροτηθεί Επιτροπή, με σκοπό την άμεση επεξεργασία και διατύπωση ενός σχεδίου διαχείρισης του προσφυγικού- μεταναστευτικού ζητήματος από πλευράς Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, ώστε να υποβληθεί στην Κυβέρνηση και να αποτελέσει μέρος του συνολικού εθνικού σχεδίου.  Την Επιτροπή αυτή θα πλαισιώσουν τεχνοκράτες ενώ θα ζητηθεί να συμμετέχει σε αυτήν και εκπρόσωπος του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής .

Ο  ρόλος των επιτροπών στην Ελλάδα είναι γνωστός γι΄ αυτό και η επισήμανση ότι αν δεν θέλεις να λύσεις ένα πρόβλημα συνέστησε  μια επιτροπή αλλά ειδικά το θέμα αυτό δεν προσφέρεται για ούτε για κλείσιμο των ματιών , ούτε για αντιπαραθέσεις , ούτε Βυζαντινισμούς .

Η αλήθεια  είναι ότι  η Τ.Α είναι ο μόνος θεσμός που μπορεί να δράσει άμεσα και  αποτελεσματικά αρκεί να υπάρξει συνέργεια με την κεντρική εξουσία στο πλαίσιο κοινού σχεδίου αντιμετώπισης του μείζονος αυτού προβλήματος που αν δεν προσέξουμε μπορεί να διαλύσει την Ελλάδα χωρίς να το καταλάβουμε !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .