Σε μια σειρά πέντε σεμιναρίων διδάσκει ο καθηγητής Γιάννης Δήμας εντός και εκτός Ελλάδας

admin
admin
20 Απριλίου 2018, 21:46

Μετά την ανάπαυλα των Πασχαλινών διακοπών, ο συντοπίτης μας καθηγητής Γιάννης Δήμας έχει προσκληθεί να διδάσκει σε μια σειρά πέντε σεμιναρίων, εντός και εκτός Ελλάδας.

Στις 21-22 Απριλίου στην Πρέβεζα, στις 28-29 Απριλίου στην Σκάλα Λακωνίας, στις 4-6 Μαΐου στο Dachau München Γερμανίας για τρίτη φορά εφέτος, στις 11-13 Μαΐου στην Αυστρία σε Tanzakademie σε επίπεδο Tanzpedagoge (παιδαγωγών χορού) για δεύτερη φορά εφέτος και στις 19-20 Μαΐου στα Γιάννενα.

Ο πανεπιστημιακός δάσκαλος του ΤΕΦΑΑ κ. Γιάννης Δήμας συνεχίζει αυτή την αξιόλογη προσπάθεια προβολής αλλά και »εξαγωγής» του λαϊκού μας πολιτισμού και κατά την περίοδο του καλοκαιριού, έτσι έχει να διδάξει σε μια ανάλογη σειρά προγραμματισμένων σεμιναρίων σε Ελλάδα, Ευρώπη και υπερατλαντικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συντοπίτη μας καθηγητής λίγο πριν τις εορτές του Πάσχα είχε διδάξει στην Μαριούπολη της Ουκρανίας για όλους τους Χοροδιδασκάλους, του εκεί ελληνισμού της  περιοχής Αζοφικής – Μαύρης θάλασσας.

Για τον λόγο αυτό αλλά και για το συνολικό του έργο εκτός Ελλάδας του ζητήθηκε να δώσει μια συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ένας κόσμος Ελλάδα». Την εκπομπή επιμελείται η δημοσιογράφος Ευαγγελία Πισκερά και απευθύνετε σε όλον τον απόδημο ελληνισμό ανά την υδρόγειο. Η συνέντευξη του κ. Δήμα θα ακουστεί την Κυριακή 28 Απριλίου Κυριακή ώρα 4-5 το απόγευμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .