Πραγματοποιήθηκε στην Καλαμπάκα το Θεατρικό Παιχνίδι «Μελιστάλαχτη Αγάπη»

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
8 Νοεμβρίου 2019, 17:57

Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα μικρό νησάκι γεννήθηκε το πιο όμορφο και γλυκό μωρό στον κόσμο, η Αγάπη. Η ζωή της κυλούσε αρμονικά ώσπου μια μάγισσα που τη ζήλευε, της έδωσε ένα μαγεμένο φίλτρο και η Αγάπη έπαθε Σακχαρώδη Διαβήτη Tύπου 1. Τι είναι όμως ο Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 1; Υπάρχει θεραπεία; Ποιος φταίει; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν στους γονείς και τους φίλους της. Το κορίτσι αποδυναμωνόταν, ώσπου οι νεράιδες έφεραν την θεραπεία. Η Αγάπη είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στον κόσμο και δεν θα την αφήσει κανείς να χαθεί!

Η Μάρθα Μαυρίδου με αφορμή την ιστορία «Μελιστάλαχτη» της Βασιλικής Λούβαρη, μας έβαλε στον κόσμο της και μας έκανε φίλους της. Τα παιδιά μπήυκαν στο παραμύθι μέσα από τεχνικές του θεατρικού παιχνιδιού και πήραν μέρος σε μια διαδραστική αφήγηση. Στο τέλος, η Αγάπη και οι φίλοι της γιόρτασαν την ζωή με ένα μεγάλο πάρτι όπου τα «άγλυκα γλυκά» που προσέφερε η  melisoula.gr, κατά κόσμον Μελίνα Χατζηπαντελή!

Μια νέα πρόταση προσέγγισης ενός τόσο λεπτού ζητήματος που τα παιδιά αγάπησαν και διασκέδασαν.

Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα Νίτσα Λιάπη το απόγευμα της Παρασκευής στην Καλαμπάκας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
9 Νοεμβρίου 2019 | 17:30 – 20:30 | Ξενοδοχείο Αμαλία, Καλαμπάκα

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του 12ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διαβήτη της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Μετεώρων, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την υποδοχή και τη φιλοξενία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .