Ποια είναι η αλήθεια ;

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
30 Ιουνίου 2020, 08:09

Η Δημοτική Αρχή πανηγυρίζει καθώς , όπως διατείνεται , μέσω των ληξιπρόθεσμων (1.370.000 εκ. ευρώ)βρίσκει λύση στην αποπληρωμή παλαιών και νέων οφειλών του Δήμου σε τρίτους χωρίς να τεθεί σε κλυδωνισμό η οικονομική αξιοπιστία του Δήμου . Αυτή  είναι η μία ανάγνωση .

Η άλλη , αυτήν που κάνει η Αντιπολίτευση , μείζονα και ελάσσονα , σκιαγραφεί μια εντελώς άλλη εικόνα . Ο επικεφαλής της ελάσσονος κ. Παπαμιχαήλ (να σημειωθεί ότι είναι ένας από τους εμπειρότερους οικονομολόγους του νομού) αναρωτιέται αν καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν στην Δημοτική Αρχή, είπε στο ράδιο «Σταγών» , προσθέτοντας πως η Δημοτική Αρχή φόρτωσε ένα νέο δάνειο στον Δήμο Μετεώρων και πως οι πρακτικές της Δημοτικής Αρχής είναι μη επιτρεπτές.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Χρ.  Παπαγεωργίου το πάει ακόμα βαθύτερα λέγοντας ότι μέσω των ληξιπρόθεσμων ο Δήμος μπαίνει σε επιτήρηση μπαίνει πλέον Δήμος Μετεώρων . Ποια είναι η πραγματική αλήθεια ; Η απάντηση στο ερώτημα δεν μπορεί να δοθεί τώρα . Θα δοθεί αργότερα εν της πράγμασι !!

Έ, και για να μην αδικούμε κανέναν , εμείς καταγράφουμε τις απόψεις και θα δούμε εν καιρό τί θα δούμε !!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .