Οργή Κ. Σκρέκα για τα δάνεια των αγροτών που περνάνε σε ξένα funds

admin
admin
17 Δεκεμβρίου 2015, 18:19

Την  απόφαση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. η οποία «δίνει» τα κόκκινα δάνεια των αγροτών σε ξένα funds, επιτρέποντας έτσι να περάσει η γη του μικρομεσαίου αγρότη σε ανθρώπους των διεθνών αγορών, καταγγέλλει ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο κ. Κώστας Σκρέκας, υπογράμμισε ότι «με το Νόμο που ψήφισε χθες η Κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛ. δίνεται έρμαιο στα κατά Τσίπρα επιθετικά κοράκια των αγορών η αγροτική γη. Το 66% των αγροτικών δανείων είναι «κόκκινα» και με το Νόμο που ψήφισαν αυτά μπορούν από σήμερα να πουληθούν στα «κοράκια» των αγορών.

Υπογραμμίζω ότι όλα τα αγροτικά δάνεια τα οποία έχουν εγγύηση την Ελληνική αγροτική γη είναι σε ποσοστό 66% και από σήμερα μπορεί να πουληθεί στα ξένα funds.  Η Ελληνική αγροτική γη από σήμερα δίνεται βοά σε ξένες εταιρείες. Να το αλλάξουν τώρα… Να καταλάβει ο κόσμος, να καταλάβουν οι αγρότες πως χάνουν τη γη τους».

«Δεν πιστεύω αυτά που ακούω» συνέχισε ο κ. Κ. Σκρέκας «μίλαγαν για σισάχθεια προεκλογικά και τώρα μας λένε να μοιράσουν τα δάνεια και σε αυτούς που δεν πήραν. Είναι απίστευτα αυτά που λένε. Μας έλεγαν ότι θα χαρίσουν τα πάντα και ακόμη περιμένουμε να δούμε ποιος φόρος θα μειωθεί. Κανένας φόρος δεν μειώθηκε τον τελευταίο χρόνο. Επιβλήθηκαν και μεγαλύτερο».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .