Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η Συνεδρίαση της Δημοτικής Ομάδας του Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
23 Ιανουαρίου 2020, 23:39

Ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα  πριν λίγο , η συνεδρίαση της Δημοτικής Ομάδας του Δημάρχου Δ. Μετεώρων κου Θοδωρή Αλέκου.

Πολλά ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν , κάποια εξ΄ αυτών απασχόλησαν την επικαιρότητα την εβδομάδα που διανύουμε.

Κουβέντα έγινε για τους συνεργάτες του Δημάρχου και δη τους κκ. Νικολογιάννη και Γενικού.

Υπάρχουν Σύμβουλοι που θεωρούν ότι οι δύο αυτοί συνεργάτες του Δημάρχου , προβαίνουν σε πρωτοβουλίες που ξεπερνούν κατά πολύ τις αρμοδιότητές τους και θα πρέπει να απομακρυνθούν.

Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε να γίνουν συστάσεις στους δύο αυτούς συνεργάτες και το θέμα να παγώσει προς στιγμήν. Αν και η επιλογή των συνεργατών έγκειται αποκλειστικά στην επιθυμία του Δημάρχου και ουδείς μπορεί να αξιώσει κάτι , πέραν της επιθυμίας αυτού.

Από τα συμφραζόμενα του Δημάρχου , αφέθηκε να εννοηθεί ότι σύντομα θα ορίσει Αντιδήμαρχο Τουρισμού , μιας και ο ίδιος είναι επιφορτισμένος με πολλά πράγματα , συνέπεια πως δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεί τα πάντα.

Έγινε ενημέρωση και απολογισμός για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αποφασίστηκε να μην ¨μπλέκεται¨ ο καθένας στις αρμοδιότητες του άλλου.

Την Ομάδα απασχόλησε και η κατασκευή Πέργολας Επαγγελματία της Καλαμπάκας , η οποία είχε ως συνέπεια την επιβολή προστίμου και αν θα πρέπει να απομακρυνθεί ή όχι. Την στιγμή μάλιστα που η Καλαμπάκα έχει πληθώρα από πέργολες και διάφορες κατασκευές , κάποιοι διερωτήθηκαν προς τι τόσο μένος της Δημοτικής Αρχής  προς τον συγκεκριμένο Επαγγελματία !!!!

Αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια ώστε να σταματήσει η εσωστρέφεια και να μετριαστεί η υπερβολική !! έκθεση κάποιων στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

 

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .