Όλα υπό τον έλεγχο και την έγκριση του Δημάρχου κ. Αλέκου – Εστάλη εγκύκλιος σε Αντιδημάρχους, Ειδικούς Συνεργάτες και Υπαλλήλους

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
19 Νοεμβρίου 2019, 18:42

Εγκύκλιος εστάλη σήμερα σε υπαλλήλους και αιρετούς του Δήμου Μετεώρων από τον Δήμαρχο κ. Θοδωρή Αλέκο

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην εγκύκλιο :

 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

1.   Κανένας Αντιδήμαρχος και ειδικός συνεργάτης δεν στέλνει δελτία τύπου ή οποιοδήποτε έγγραφο προς ΜΜΕ αν δεν το δει ο Δήμαρχος. Αφού πρώτα παραδοθούν στην ιδιαιτέρα γραμματέα του.

2.   Κάθε πρωί Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη θα γίνεται ενημέρωση από τους Αντιδημάρχους για τα προβλήματα του Δήμου στον Δήμαρχο. Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι βάζουν σειρά προτεραιότητας των προβλημάτων.

3.   Έγγραφα για υπογραφές Δημάρχου στις 13:00 από όλα τα τμήματα και θα τα πάρουν την επόμενη μέρα (εκτός κατ’ επειγόντων). Αφού πρώτα παραδοθούν στην ιδιαιτέρα γραμματέα του.

4.   Κανένας υπάλληλος δεν μετακινείται αν δεν ενημερωθεί πρώτα ο Δήμαρχος γραπτώς. Αφού πρώτα παραδοθούν στην ιδιαιτέρα γραμματέα του.

5.   Κανένα υλικό δεν αγοράζεται από Αντιδημάρχους, υπαλλήλους, ειδικούς συνεργάτες αν δεν ενημερωθεί πρώτα ο Δήμαρχος γραπτώς. Αφού πρώτα παραδοθούν στην ιδιαιτέρα γραμματέα του.

6.   Τα ραντεβού του Δημάρχου κλείνονται από την ιδιαιτέρα γραμματέα του.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .