Ο Α.Σ. Μαχητικών τεχνών Καλαμπάκας συμμετείχε με τρεις αθλητές στην καθιερωμένη προπόνηση της εθνικής ομάδας της Ελληνικής Οργάνωσης Shidokan Karate

admin
admin
7 Δεκεμβρίου 2015, 09:36

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 ο Α.Σ. Μαχητικών τεχνών Καλαμπάκας συμμετείχε με τρεις (3) αθλητές στην καθιερωμένη προπόνηση της εθνικής ομάδας της Ελληνικής Οργάνωσης Shidokan Karate που διεξάγεται στο αρχηγείο της στο Βόλο (Α.Σ. Πήγασος) υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή και αντιπρόσωπου στη χώρα μας κο Λήο Κατσούρα 7 Dan.

Tο σεμινάριο-προπόνηση περιείχε τεχνικές αγώνων κούμιτε καθώς και αντοχής με χτυπήματα σε στόχους και σάκο. Οι αθλητές εφάρμοσαν τα όσα διδάχθηκαν σε ένα δυνατό κουραστικό πρόγραμμα με συνεχείς αγώνες για περίπου δύο ώρες. Στις φωτογραφίες διακρίνονται οι αθλητές του συλλόγου Γκούμας Αχιλλέας και Βίκυ Σαμούτη με τους υπεύθυνους εκγύμνασης των δύο συλλόγων.

Η επόμενη συνάντηση της εθνικής ορίστηκε αρχές Φεβρουαρίου και έπεται στις 21 Φεβρ. 2016 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σίντοκαν Καράτε πάλι στον Βόλο υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .