Η μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης και η περίπτωση της Ελλάδος

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
3 Οκτωβρίου 2019, 08:00

Η Ευρώπη βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της . Τα προβλήματα πολλά και έντονα αλλά και δυσεπίλυτα μαζί υπό τις υπάρχουσες συνθήκες . Οι σημερινές Ευρωπαϊκές πολιτικές ηγεσίες ή καλύτερα οι πολιτικές ελίτ μαζί με την κυρίαρχη πολιτική τους, αναδεικνύονται κατώτερες των περιστάσεων να τα επιλύσουν , πόσο μάλλον να δώσουν ελπίδα για το μέλλον των Ευρωπαίων πολιτών . Ο αναγεννώμενος εθνικισμός ,η βαθμιαία μουσουλμανοποίηση, ο οικονομικός ανταγωνισμός μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ αλλά και ο διεθνής εμπορικός πόλεμος , οι φυγόκεντρες τάσεις, η αναπόφευκτη σύγκρουση  ακροδεξιάς με μουσουλμάνους και η πιθανή έκρηξη πολέμου στο έδαφός της, αποτελούν το πρελούδιο των προβλημάτων και προκλήσεων στις οποίες καλείται να τοποθετηθεί και αντιμετωπίσει.

Η Ενωμένη Ευρώπη που αποτελούσε πόλο έλξης των ευρωπαϊκών λαών , μετά  την κατάρρευση των ολοκληρωτικών κουμουνιστικών καθεστώτων του ανατολικού χώρου , τώρα εμφιλοχωρεί, ο εθνικισμός και το στενό εθνικό συμφέρον. Έτσι μετά την επανένωση των δύο γερμανικών κρατών στην ενιαία Γερμανία, οι Γερμανοί πίστεψαν ότι έφτασε η ώρα να αποκτήσουν πάλι την παλιά ισχύ . Και η Γερμανία άλλαξε πολιτική. Πρώτα διέλυσε την Γιουγκοσλαβία , από το 2010 διαλύουν την Ελλάδα , όχι βέβαια με βόμβες και ολοκαυτώματα αλλά  με οικονομικά μέσα και τώρα ναρκοθετούν την ίδια την προοπτική  της Ε.Ε  Γιουγκοσλάβικος και ελληνικός λαός , είναι οι πρώτοι λαοί που τιμωρήθηκαν, επειδή αυτοί κυρίως αντιστάθηκαν γενναία στις χιτλερικές ορδές.

Είναι φανερό ποια ότι απέναντι στην λογική  της Γερμανικής Ευρώπης οι ευρωπαίοι πολίτες αλλάζουν την ενωτική διάθεσή τους και την ευρωπαϊκή νοοτροπία τους δίνοντας την θέση στον εθνικισμό και  φυγόκεντρη τάση. Πρώτη αντέδρασε η Αγγλία και αποφάσισε δημοψήφισμα με το ερώτημα remain or exit. Και οι εγωιστές Άγγλοι ψήφισαν exit. Θεώρησαν την παραμονή τους στην ΕΕ εθνικά ασύμφορη και την έξοδο εθνικά συμφέρουσα φοβούμενοι τον εκγερμανισμό τής Ευρώπης. Γαλλία, Ολλανδία, Αυστρία στράφηκαν προς τον εθνικισμό και ψηφίζουν ακροδεξιά κόμματα. Ουγγαρία και Βαλκανικές χώρες μιμούνται τις μεγάλες χώρες και ονειρεύονται αλλαγή συνόρων .

Αν οι ορδές των απελπισμένων συνεχίσουν να οδεύουν προς Ευρώπη , δικαίως ο εθνικισμός  και η ακροδεξιά θα φουντώσουν και τότε μοιραία η ΕΕ θα οδηγηθεί  σε κρίση και διάλυση . Η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση με ηγέτιδα την Γερμανία θυμίζει την Σοβιετική Ένωση με ηγέτιδα την Ρωσία. Και όπως διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση, έτσι θα διαλυθεί και η Ευρωπαϊκή Ένωση, αν δεν γίνει ενιαίο ομοσπονδιακό κράτος με μια κυβέρνηση, ενιαία άμυνα, κοινή εξωτερική πολιτική και ενιαία οικονομία.

 

Οικονομική κρίση – δημογραφικό – μεταναστευτικό

Μέσα σ΄ αυτό το μωσαϊκό των προκλήσεων και ζητημάτων η Ελλάδα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της καθώς η οικονομική κατάρρευση του ΄10 την έχει καθηλώσει . Πέραν όμως της οικονομικής ανάκαμψης που επιχειρείται και των άλλων προκλήσεων που τίθενται,  η Ελλάδα βρίσκεται πολλαπλώς αιχμάλωτη . Και βέβαια η πολιτική και οικονομική της αιχμαλωσία μπορεί να είναι ένα ζήτημα , καθώς καθηλώνει την Ελλάδα σε ένα ρόλο ουραγού στις κυοφορούμενες εξελίξεις , ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εθνολογική αλλοίωση και η μουσουλμανοποίηση που σε συνδυασμό και με το δημογραφικό , δημιουργεί ένα εκρηκτικό πρόβλημα – βόμβα που αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα , θα οδηγήσει σε εξαφάνιση της χώρας και του έθνους .

Το φαινόμενο της μείωσης των γεννήσεων δεν είναι βέβαια αποκλειστικά ελληνικό πρόβλημα . Υπάρχει μία τάση μείωσης των γεννήσεων και στην Ευρώπη πλην όμως  η Ελλάδα δεν είναι  χώρα της κεντρικής Ευρώπης . Είναι μια χώρα – πύλη μεταξύ δύσης και Ανατολής , μεταξύ Χριστού και Αλλάχ . Μια χώρα που η εθνική της κυριαρχία απειλείται καθημερινά από τον Τουρκικό μεγαλοϊδεατισμό . Μια χώρα όπου εξελίσσεται η νέα γεωπολιτική  με επίκεντρο τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών.  Εξ΄ αυτών η όποια δημογραφική αλλαγή έχει εξόχως μεγάλη σημασία στην συνέχεια του ελληνικού έθνους.

Η μείωση των γεννήσεων στην χώρα μας έχει πολυπαραγοντική αιτιολογία, όπως η αυξημένη συμμετοχή των γυναικών στο παραγωγικό δυναμικό, οι μεταβολές στο σύστημα προσωπικών αξιών, οι οικονομικοί παράμετροι, η απουσία κρατικής  μέριμνας για την ενίσχυση της οικογένειας κ.λ.π.

Ήδη από τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, ξεκίνησε μία τάση μείωσης των γεννήσεων και στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, ο πληθυσμός αυξανόταν λόγω του θετικού μεταναστευτικού ισοζυγίου (υπεροχή των εισερχόμενων μεταναστών έναντι των εξερχόμενων), αλλά και επειδή ο αριθμός των γεννήσεων υπερτερούσε του αριθμού των θανάτων.

Όμως, η οικονομική κρίση και η επακόλουθη υπαγωγή της χώρας στον μηχανισμό του μνημονίου ανέτρεψε τις ισορροπίες. Η Ελλάδα υπέστη μία κολοσσιαία οικονομική και κοινωνική καταστροφή (πτώση του ΑΕΠ κατά 30%, έκρηξη της ανεργίας), πρωτοφανή για τα μεταπολεμικά δεδομένα. Οι ευαίσθητες δημογραφικές ισορροπίες ανατράπηκαν, οι γεννήσεις μειώθηκαν δραματικά. Ενδεικτικά, κατά την περίοδο 2015-2017 οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά 91.207, ενώ το 2017 οι γεννήσεις έπεσαν κάτω από τις 90.000 ετησίως.

Το ίδιο χρονικό διάστημα καταγράφηκε, επίσης, και ανατροπή του μεταναστευτικού ισοζυγίου με τη διαρροή στο εξωτερικό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων παραγωγικής ηλικίας και υψηλής εκπαίδευσης και ειδίκευσης .Το αποτέλεσμα αυτών των δημογραφικών εξελίξεων ήταν ο ελληνικός πληθυσμός μεταξύ 2008-2017 να μειωθεί κατά 355.000 κατοίκους.

Η δημογραφική ανισορροπία προσλαμβάνει χαρακτήρα προβλήματος εθνικής ασφάλειας, ιδιαίτερα σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές. Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ειδικότερα στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, οι θάνατοι (1.425) ήταν διπλάσιοι από τις γεννήσεις (791) το 2017. Σημαντική είναι και η ανατροπή του ισοζυγίου στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου (2.031 θάνατοι, 1.203 γεννήσεις), αλλά και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Τί κάνουμε γι΄ αυτό ;

Η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις μεταξύ των χωρών της ΕΕ αναφορικά με την εφαρμογή πολιτικών για τη στήριξη της μητρότητας και των γεννήσεων (π.χ. επιδοματική πολιτική, φορολογικές ελαφρύνσεις κ.λπ. Εν τούτοις  την περίοδο 2004-2009 ελήφθησαν σημαντικά μέτρα με στόχο την ενίσχυση της γεννητικότητας, με έμφαση στις πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες. Αυτά τα μέτρα περιελάμβαναν οικονομικές ενισχύσεις, αλλά και μέτρα θεσμικού χαρακτήρα με ευεργετικό οικονομικό αντίκτυπο. Επίσης, αυξήθηκε το διάστημα της άδειας μητρότητας για τις μητέρες που εργάζονταν στον ιδιωτικό τομέα.

Τα περισσότερα από αυτά τα μέτρα έτυχαν δραστικής περικοπής κατά την περίοδο που ακολούθησε την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο. Κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου καταργήθηκαν ευεργετικά μέτρα παλαιότερων κυβερνήσεων, με ενδεικτικά παραδείγματα την κατάργηση νόμου του 1994 για την αύξηση του αφορολόγητου για τις πολύτεκνες οικογένειες και του νόμου του 1990 για την ισόβια σύνταξη πολύτεκνης μητέρας.

Αυτά πρέπει να ανατραπούν άμεσα,  τώρα που φαίνεται να δημιουργείται  δημοσιονομικός χώρος για την άσκηση πολιτικών που θα ενθαρρύνουν τις γεννήσεις . Συνεπώς χρειάζεται να δρομολογηθεί σχέδιο για την επάνοδο  των νέων επιστημόνων παραγωγικής ηλικίας και υψηλής ειδίκευσης, ενώ απαιτείται και η επαναθέσπιση κινήτρων προστασίας της μητρότητας και των γεννήσεων, όχι μόνο για τους πολύτεκνους και τρίτεκνους, αλλά και για το πρώτο και δεύτερο παιδί. Τέλος, πρέπει να εκπονηθεί επειγόντως σχέδιο αποκατάστασης της δημογραφικής ισορροπίας σε ευαίσθητες περιοχές της χώρας, με έμφαση στη Θράκη.

Η Ελλάδα χάνεται … το Ισλάμ έρχεται !!

Μέσα σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας (οικονομικό, δημογραφικό, προκλητικότητα Τουρκίας , αμυντικά) , το μεταναστευτικό τείνει να αφανίσει την Ελλάδα . Ασφαλώς και μεταναστευτικές ροές δεν προέκυψαν ξαφνικά . Δημιουργήθηκαν από τις επιλογές των μεγάλων στο πλαίσιο της νέας γεωπολιτικής με επίκεντρο τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών και του εμπορίου στην θερμή περιοχή της Μέσης Ανατολής . Η διάλυση της Συρίας , ύστερα από την διάλυση του Ιράκ και τις ολέθριες  παρεμβάσεις των Η.Π.Α , είναι η μία όψη . Υπάρχει και η άλλη , ή ύπουλη που βρίσκεται σε εξέλιξη .

Τον Σεπτέμβριο του 1974  ο τότε Υπουργός Οικονομικών των Η.Π.Α Henri Kissinger μιλώντας για τις κυοφορούμενες γεωπολιτικές εξελίξεις , φυσικά υπό το πρίσμα του τότε ψυχρού  πολέμου και της παγκόσμιας συγκυρίας , αλλά σαφώς για  τον κόσμο που σχεδίαζαν να δημιουργήσουν τα διευθυντήρια, έλεγε για τους έλληνες : « … να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή..».

Συνεπώς οι μεταναστευτικές ροές είναι μέρος των σχεδιασμών μετατροπής του κόσμου σε πολιτιστικό , πολιτισμικό , θρησκευτικό και εθνολογικό αχταρμά που οικοδομεί τον πολίτη του κόσμου . Τον κόσμο της αχρήματης κοινωνίας , τον πολίτη της πανθρησκείας , του ελεγχόμενου μέσω της τεχνολογίας έλλογου όντος  , τον πολίτη χωρίς εθνική συνείδηση και ταυτότητα .

Η σύλληψη από την Ελληνική Αστυνομία ΜΚΟ που έναντι αδράς αμοιβής μετέφερε συνολικά πάνω από 70.000 Μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, επανερχόμαστε στο ίδιο εφιαλτικό ζήτημα που οδηγεί βαθμιδόν και με μαθηματική ακρίβεια , στη Μουσουλμανοποίηση της χώρας .

Εκατοντάδες χιλιάδες Μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες εισβάλλουν ανεμπόδιστοι στη χώρα μας από την Τουρκία η οποία χρησιμοποιεί τις απελπισμένες  ανθρώπινες ορδές κατά της Ελλάδας  προκειμένου να υπηρετήσει τους σκοπούς της  , απόρροια του μεγαλοϊδεατισμού της , και αμαχητί να επιτύχει την παράδοση της χώρας μας .

Η Τουρκία γνωρίζει πολύ καλά ότι αρκεί να περιμένει και να συνεχίσει να τροφοδοτεί τον ελληνικό χώρο με μετανάστες . Τα άλλα θα έρθουν εν καιρό μόνα τους καθώς γνωρίζει άριστα το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας , που κάθε χρόνο εξαφανίσει τους έλληνες , και συνδυαζόμενο με τους μουσουλμάνους μετανάστες αλλά και την αξιοποίηση της καθοδηγούμενης  από την Τουρκία μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη , δημιουργεί το αναγκαίο υπόβαθρο για να επιτευχθεί ο στόχος .

Μετά  το κλείσιμο των βόρειων συνόρων μας και την πρόσφατη συμφωνία επιστροφής στην Ελλάδα όσων συλλαμβάνονται στη Γερμανία, η μεγάλη πλειοψηφία των μεταναστευτικών ροών παραμείνει στη χώρα μας, η οποία, αν κάτι δεν αλλάξει καταλυτικά, σε 15-25 χρόνια, θα έχει μετατραπεί σε μουσουλμανικό  κράτος.

Χέρι βοηθείας και εργαλείο για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι οι εγκαταστημένες στα σύνορα ΜΚΟ των Σόρος και σια , που σε αγαστή συνεργασία με δουλεμπόρους και την ανοχή αν όχι την ευλογία των ελληνικών αρχών, στρώνουν χαλί εισόδου στους εισβολείς.

Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι μετανάστες έρχονται από το Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτο, Ουγκάντα ,Ναμίμπια, Σομαλία, Πακιστάν, το Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές  κλπ και ελάχιστοι  από τη Συρία. Οι Μουσουλμάνοι εισβολείς πετούν κατ’ ευθείαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη  με πτήσεις της Turkish Airlines,  η οποία τους επιβιβάζει στα αεροπλάνα της και τους μεταφέρει χωρίς διαβατήρια, βίζες ή κανονικά νομιμοποιητικά έγγραφα. Η ίδια  αυτή  ημικρατική τουρκική αεροπορική εταιρεία, με τη συνέργεια του τουρκικού κράτους, συνεργάζεται άμεσα ή έμμεσα με τους δουλεμπόρους, των οποίων ο ετήσιος τζίρος πλέον ξεπερνά τα 10 δις ευρώ.

Είναι πολλά τα λεφτά για τους δουλεμπόρους, για τις  ΜΚΟ, τους Τούρκους συνεταίρους τους, τους διάφορους  ντόπιους «φιλάνθρωπους.  Από τη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη, οι δουλέμποροι επιβιβάζουν τους μουσουλμάνους εισβολείς σε πλοιάρια και τους στέλνουν μαζικά στα ελληνικά νησιά ή τους περνούν ανενόχλητα μέσα από τα σύνορα στο Έβρο. Εκεί τους καλοδέχονται οι εδώ συνεργάτες του κυκλώματος των δουλεμπόρων, οι ΜΚΟ και δυστυχώς άθελά τους , οι  επίσημες ελληνικές αρχές .

Στα σύνορα με την Τουρκία και κυρίως σε όλα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, Μυτιλήνη ,Σάμος, Κω, κλπ. όπως και στον Έβρο, έχουν εγκατασταθεί  Μ.Κ.Ο. όπου ενεργοποιούνται έμμισθοι ξένοι και Έλληνες και  φροντίζουν για την εθνολογική αλλοίωση, την κατάληψη και τελικά την μουσουλμανοποίση της χώρας μας την ίδια ώρα που η Τουρκία ενθυλακώνει 3 δις ευρώ ετησίως από την ΕΕ για  τους «πρόσφυγες».

Ο ιθύνον νους  της Νέας Τάξης Τζώρτζ Σόρος, σε συνέντευξή του στην Κωνσταντινούπολη αποκάλυψε ότι, διαθέτει 11 δις δολάρια για τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ για την υποδοχή των μεταναστών επικρίνοντας  δριμύτατα τη ρωσική επέμβαση στην Συρία, ενώ αντίθετα επαίνεσε την Τουρκία για την «ευσπλαχνία» της όσον αφορά τους πρόσφυγες , παραδίδοντας μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για τους τρόπους με τους οποίους οφείλουν να τους υποδέχονται. Εδώ βεβαίως τα πράγματα είναι για γέλια και για κλάματα ακριβώς γιατί η αλληλεγγύη αξιοποιείται σε βάρος της χώρας απ΄ αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία και απ΄ αυτούς που με ύπουλα μέσα  και σχέδια διαλύουν λαούς , πολιτισμούς , κράτη . Και αν είναι έγκλημα να πνίγονται αθώες ψυχές άλλο τόσο και μεγαλύτερο έγκλημα είναι αυτό που όχι μόνο επιτρέπουμε αλλά και συμβάλουμε να συμβεί σε βάρος της εθνικής μας υπάρξεως αποδεχόμενοι τις μουσουλμανικές ορδές .

Αυτήν είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται για την χώρα μας και το έθνος μας κάτι που απαιτεί ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ –ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ –ΣΧΕΔΙΑ –ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ !! Αλλιώς απλά θα βλέπουμε την Ελλάδα να χάνεται απ΄ τον χάρτη των εθνών και της ιστορίας !!

Θα το επιτρέψουμε ;

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .