Μια μοναδική έκθεση στον υπέροχο Μουσειακό χώρο του Μουσείου Ελληνικής Παιδείας

admin
admin
17 Ιουλίου 2018, 17:50

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας Καλαμπάκας φιλοξενεί μια μοναδική έκθεση ζωγραφικής του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων με σχετική θεματολογία.

Όλο το καλοκαίρι (από τις 12 Ιουλίου ως τις 10 Σεπτεμβρίου) οι επισκέπτες του Μουσείου μέσα στον εκθεσιακό χώρο, παράλληλα με τα εκθέματα, έχουν την ευκαιρία  να δουν και τα έργα  είκοσι περίπου καλλιτεχνών, οι οποίοι εμπνέονται από τη θεματολογία του Μουσείου  και δημιουργούν για την Εκπαίδευση, τους μύθους του Αισώπου, την Ελλ. Μυθολογία και τα Μετέωρα.

Η συγκεκριμένη  έκθεση είναι το πρώτο βήμα μιας συνεργασίας, η οποία θα έχει συνέχεια με τη δημιουργία και άλλων εκδηλώσεων στο μέλλον.

Το Μουσείο, αφ’ ενός, έχει στους στόχους και στο πρόγραμμά του τη δημιουργία εκδηλώσεων που προωθούν την πνευματική καλλιέργεια και τον πολιτισμό και ο Σύλλογος ζωγράφων, αφ’ ετέρου, έχει συνηθίσει το φιλότεχνο κοινό της περιοχής σε ενδιαφέρουσες συνεργασίες, οι οποίες συνθέτουν διάφορες μορφές Τέχνης, με στόχο πάντα το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Από την Πέμπτη, λοιπόν, 12 Ιουλίου είναι έτοιμη η έκθεση ζωγραφικής και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Συνάμα οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και τις νέες θεματικές ενότητες εκθεμάτων που έχουν προστεθεί σε αυτό.

Η λειτουργία της έκθεσης ακολουθεί το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου και η είσοδος γίνεται με το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο.

 Ωράριο λειτουργίας :

Δευτέρα με Παρασκευή 12:00π.μ-08:00μ.μ

Σάββατο και Κυριακή: 12:00π.μ-08:00μ.μ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .