Με επιτυχία η θεατρική παράσταση από τα παιδιά του ΕΠ ΣΤΑΓΩΝ Περπατώ εις το δάσος

admin
admin
25 Ιουνίου 2014, 22:15

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και σήμερα η θεατρική παράσταση Περπατώ εις το δάσος από του μικρούς ηθοποιούς του θεατρικού εργαστηρίου ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ. Και σήμερα η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μουσείου Καλαμπάκας με το κόσμο να δίνει και πάλι βροντερό παρών. Τα παιδιά σαν επαγγελματίες ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί σε όλη την διάρκεια της παράστασης παίρνοντας ως ανταμοιβή ένα ζεστό χειροκρότημα στο τέλος.

Περπατώ εις το δάσος
Ένα μυητικό ταξίδι είναι το Περπατώ εις το δάσος, η πορεία ενός παιδιού, δηλαδή του καθενός από μας, μέσα στη ζωή, για ν’ ανακαλύψει τον εαυτό του και τους άλλους, να ενσωματώσει τον εαυτό του μέσα στον κόσμο.
Οι αναμνήσεις από πολλά κλασικά παραμύθια (Κοκκινοσκουφίτσα, Σταχτοπούτα, Χιονάτη, Κοντορεβιθούλης κ.ά.) διασταυρώνονται, συνδυάζονται, μπερδεύονται και φτιάχνουν την περιπετειώδη διαδρομή μιας αλλόκοτης ηρωίδας.
Η ηρωίδα του έργου είναι ένα κορίτσι γεμάτο κουράγιο, που ακούει στο όνομα Κοκκινοσκουφίτσα, αλλά που θα μπορούσε επίσης να λέγεται Σταχτοπούτα, Χιονάτη, Κατερίνα, Μαρία, Ελένη, Στέλλα.
Ένα μυητικό ταξίδι είναι, λοιπόν, το Περπατώ εις το δάσος, η πορεία ενός παιδιού, δηλαδή του καθενός από μας, μέσα στη ζωή, για ν’ ανακαλύψει τον εαυτό του και τους άλλους, να ενσωματώσει τον εαυτό του μέσα στον κόσμο.

DSC_6486_DCE DSC_6485_DCE DSC_6484_DCE DSC_6483_DCE DSC_6479_DCE DSC_6477_DCE DSC_6468_DCE DSC_6465_DCE DSC_6464_DCE DSC_6460_DCE DSC_6491_DCE

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .