Κλείνει !!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
10 Δεκεμβρίου 2015, 08:19

Μια όντως  αποκαλυπτική , σε ότι αφορά την αντίληψη της λειτουργίας  του κράτους μας  , ανακοίνωση   διάβασα   . Από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Τρικάλων και σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, όπως κάθε χειμερινή περίοδο, η παλαιά Ε.Ο Ιωαννίνων Τρικάλων στο τμήμα από διακλάδωση Μηλιάς Μετσόβου μέχρι  το Μαλακάσι,  θα είναι κλειστή με μπάρα και με σήμανση  διότι δεν θα γίνεται εκχιονισμός.

Λοιπόν , αφού είτε από τεχνική αδυναμία , είτε από έλλειψη πόρων , δεν μπορούμε να κρατήσουμε ανοιχτή την κατάρα , τον κλείνουμε και ησυχάζουμε . Καλά κάνουμε αν αυτό είναι που επιβάλουν οι νέες συνθήκες που ζει η χώρα . Ωστόσο όμως έτσι ρίχνουμε κουρτίνα σε μια ιστορία που έχει αυτός ο δρόμος που κάποτε αποτελούσε μια στράτα γεμάτη από διάβες  ανθρώπων  , ζώων  , καραβανιών  κτηνοτρόφων που κατηφόριζαν για τα Θεσσαλικά ξεχειμαδιά  και αργότερα τροχήλατα .

Όλα στον βωμό της κρίσης  !!!

 • ΟΧΙάς

  Ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα, ο Δήμαρχος σε συνεργασία με τον «πρωθυπουργό» , την εντάξει στις «Διαδρομές της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Νομαδικής
  Μετακίνησης» της UNESKO

  • βραχνος προφητης

   Ελα,πες την αληθεια,σου χαν ταξει να σε παρουν στο δημο και σε πουλησαν ε;

   • ΟΧΙάς

    Κρίμα που αυτοαποκαλείσαι και προφήτης, εγώ για αυλικό σε κόβω.
    Δεν πιστεύω ούτε τους προφήτες ούτε τα τάματα άλλωστε δεν τα είχα ποτέ ανάγκη.
    Όσο για την βραχνάδα πήγαινε στο κολλητό σου να σου δώσει κανένα σιρόπι.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .