Καταψήφιση

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
5 Δεκεμβρίου 2015, 08:12

Την στήριξη των δίκαιων αιτημάτων των δήμων της χώρας προκειμένου να κρατηθούν «ζωντανοί» και χρήσιμοι στους πολίτες ζητά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από κάθε Βουλευτή του Κοινοβουλίου ξεχωριστά με επιστολή του, ζητώντας τους να καταψηφίσουν τον Προϋπολογισμό, στο σκέλος που αφορά τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης.

Η αλήθεια  είναι  ότι  και τα οικονομικά των δήμων  αναγκαστικά προσαρμόζονται  στην γενικότερη οικονομική συγκυρία και στις μικρές δυνατότητες που έχει το κράτος  να χρηματοδοτήσει  την Αυτοδιοίκηση .

Από την άλλη και οι Ο.Τ.Α δια των δημοτικών αρχών οφείλουν να αναπροσαρμόσουν   την γενικότερη λειτουργία  κρατώντας εκείνες τις δράσεις  και γενικότερα να εξορθολογήσουν τα οικονομικά τους συνδέοντάς τα με τις  αναγκαίες υπηρεσίες προς τους δημότες .

Όμως είναι αλήθεια πως αν οι δήμοι κατεβάσουν ρολά ή , πολύ περισσότερο , καταρρεύσουν , τότε θα μιλάμε για την κατάρρευση του κράτους ολάκερου !!!

Χρειάζονται λοιπόν δυναμικές παρεμβάσεις και από τις δημοτικές αρχές και από την  κεντρική εξουσία που μόνο με συνεργασία  και συνεννόηση  διασφαλίζονται . Άλλως , αν ο ένας τραβάει από δω και ο άλλος από  εκεί το μάρμαρο θα το πληρώσει η χώρα !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .