Καταγγέλλει ο Πρόεδρος Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Καλαμπάκας – Προσπάθεια υποβάθμισης του Συνδέσμου

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
27 Νοεμβρίου 2015, 13:06

Με αφορμή την συμμετοχή του Δήμου Καλαμπάκας στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στην Βαρσοβία , βγήκαν στην επιφάνεια θέματα που αφορούν την συνεργασία και την συνοχή των φορέων του Τουρισμού.

Ο κος Μαυραγάνης Ηλίας  , πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Καλαμπάκας , κατήγγειλε ότι υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να υποβαθμίσουν τον ρόλο του  μεγαλύτερου Τουριστικού Φορέα της Καλαμπάκας ( υπό την σκέπη του ΣΤΕΜ βρίσκονται οι υπόλοιποι Τουριστικοί Φορείς ) . Ο κος Μαυραγάνης ¨ξέσπασε ¨ και μίλησε δημόσια  με αφορμή την συμμετοχή του Δήμου Καλαμπάκας στην Τουριστική Έκθεση της Βαρσοβίας όπου ενώ  ο Δήμος θα συμμετέχει , ουδεμία επαφή δεν υπήρχε με τον Σύνδεσμο ( κατά τα λεγόμενά του ) και στο ότι στην  εκδήλωση Γαστρονομίας που διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες δεν προσκαλέστηκαν. Συνέχισε λέγοντας ότι ένα ποσό δύο χιλιάδων ευρώ που υποσχέθηκε ο Δήμος Καλαμπάκας στον ΣΤΕΜ δεν έχει δοθεί ποτέ με ότι αυτό σημαίνει. Δεν διέψευσε το γεγονός ότι συναντήθηκε αρκετές φορές με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη , αμφισβητεί όμως την αποτελεσματικότητα των συναντήσεων. Μάλιστα ο κος Μαυραγάνης δήλωσε έτοιμος να παραιτηθεί αν κάποιοι θεωρούν  ότι η παρουσία του στον  ΣΤΕΜ ενοχλεί κάποιους και έχει ως αποτέλεσμα να μην προωθούνται θέματα του Τουρισμού.

Είπε ακόμη ότι  η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων  χαράσσει δική του πορεία , αμφισβήτησε ότι  εκπροσωπεί τους Ξενοδόχους όλου του Νομού και άφησε να εννοηθεί ότι οι δρόμοι των δύο φορέων είναι διαφορετικοί.

Παρέμβαση έγινε και από τον Αντιδήμαρχο Καλαμπάκας , υπεύθυνο Τουρισμού , κο Ράντο Κωνσταντίνο , όπου υπεραμύνθηκε της  πολιτικής  του Δήμου περί ίσης μεταχείρισης απέναντι σε όλους τους Συλλόγους. Αποδέχτηκε το γεγονός ότι μπορεί να έγιναν κάποιες παραλείψεις και θορυβήθηκε από την καταγγελία του κου Μαυραγάνη περί προσπάθειας  υποβάθμισης  του ΣΤΕΜ και από τον ίδιο.

Η κόντρα αυτή μόνο θετικά δεν έχει να προσφέρει στον Καλαμπακιώτικο Τουρισμό και όσο πιο γρήγορα κάποιοι το καταλάβουν τόσο πιο μεγαλύτερη θα είναι η ζημιά που επέρχεται.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .