Υπάλληλος του ΙΓΜΕ επισκέφτηκε το Μαυρέλι για την εξεύρεση λύσης με την ακαταλληλότητα του νερού

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
18 Δεκεμβρίου 2015, 13:54

Συνεχίζει να υπάρχει κινητικότητα σε ότι αφορά την εξεύρεση λύσης με την ακαταλληλότητα του νερού στο όμορφο Μαυρέλι.

Μετά την Λαϊκή Συνέλευση και την απόφαση που πάρθηκε παρουσία τριών Βουλευτών του νομού  και του Δημάρχου Καλαμπάκας : <<  να αναληφθεί πρωτοβουλία από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας και συνεπικουρούμενος από την παρούσα Δημοτική Σύμβουλο κα Χαρτοπούλου , τον Δασάρχη Καλαμπάκας , ένα μέλος της Επιτροπής και ίσως κάποιος άλλος , να ζητήσουν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας να στείλει ειδικούς επιστήμονες για να συντάξουν μελέτη και να προτείνουν λύση που θα λύνει  το πρόβλημα μια για πάντα. Οι Κοινοβουλευτικοί θα αναλάβουν να προωθήσουν την μελέτη για να χρηματοδοτηθεί το έργο όσο το δυνατόν συντομότερα >>, ακολούθησε η επίσκεψη του Βουλευτή κου Σιμορέλη στο ΙΓΜΕ και η προσπάθειά του να προωθηθεί η επίλυση.

Την περασμένη Πέμπτη ο κος Τσιούμας Βασίλης , υπάλληλος του ΙΓΜΕ ( καταγόμενος από την περιοχή του Δήμου Καλαμπάκας και ευαισθητοποιημένος για το θέμα ) με τα ανάλογα όργανα και την συνοδεία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Καλαμπάκας κου Γιαννάκου , επισκέφτηκαν το Μαυρέλι.

Έλεγξαν όλες τις περιοχές που θα μπορούσε να υπάρχει νερό πόσιμο για να υδροδοτήσει το Χωριό , πάντα με γνώμονα την απόσταση από το χωριό , την ύπαρξη ηλεκτρικού ρεύματος κ.λ.π.

Όλα τα στοιχεί θα συγκεντρωθούν από τον κο Τσιούμα και θα παραδοθούν στον Δήμο Καλαμπάκας με την πρόταση που θα προτείνει η Υπηρεσία. Ο κος Γιαννάκος μιλώντας στην στήλη μας ανέφερε ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία που τον κάνουν να αισιοδοξεί , δεν θέλησε όμως να προκαταλάβει την γνωμάτευση του ΙΓΜΕ.

Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο Καλοκαίρι το Μαυρέλι  που βρίσκεται στο μεγαλύτερο υψόμετρο σε ότι αφορά τον Δήμο Καλαμπάκας  , θα έχει επάρκεια σε πόσιμο νερό.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .