Έτοιμοι δια παν ενδεχόμενο

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
29 Δεκεμβρίου 2015, 08:03

Το ότι οι προβλέψεις  της  Μετεωρολογικής υπηρεσίας  προβλέπει όχι μόνο χιόνια , ακόμα και στα πεδινά , έντονο  παγετό  είναι γεγονός . Το αν θα επαληθευτούν αυτές οι προβλέψεις , αναμένεται να το δούμε εν της πράγμασι . Ωστόσο οι δήμοι θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον χιονιά .

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά ; Αλάτι , μηχανήματα αποχιονισμού και άνθρωποι που θα μετέχουν στην επιχείρηση .

Πάντως ο αντιδήμαρχος έργων Δημήτρης Βουρλίτσης που ρωτήσαμε να μας πει αν υπάρχει σχεδιασμός  και συντονισμός ,μας διαβεβαίωσε ότι όλα είναι έτοιμα για παν ενδεχόμενο !!

Αντιδήμαρχε , εμείς δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε , μια και ως Δήμαρχος Ασπροποτάμου και εμπειρία έχεις αποκτήσει και ξέρεις που πονάει η περιοχή σε περίπτωση χιονόπτωσης , άρα είναι θέμα ρουτίνας !!!

Ωστόσο , καλού κακού προετοιμάσου περισσότερο και καλύτερα γιατί , αν αντιλαμβάνομαι καλώς κάποιοι σε περιμένουν στην γωνία !!!

  • ΣΣΣΣ!!!!

    ΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ;;ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΖΟΥΜΕ..ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΑΣ ΡΙΞΕΙ 1 ΠΟΝΤΟ ΧΙΟΝΙ.ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ Κ ΚΑΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .