Επιστολή προς τον Δήμαρχο Καλαμπάκας

admin
admin
14 Δεκεμβρίου 2015, 21:21

Πόσο θα  ομορφαίνατε το Χωριό μας, στην είσοδο και έξοδο της Ασπροκκλησιάς με μια  απόφαση και μόνο , χωρίς κόστος.

Η πανέμορφη πανοραμική τοποθεσία «Γραμματικός», λοφίσκος 584 μ. κατάντησε προνομιακός χώρος χιτλερικών παλιοσιδερικών, τεμπελόσκυλων, τσαντιροαχυρώνων και το χειρότερο βρωμίζει από την εγκατάσταση (παράνομη;) βοοειδών αψηφώντας απόφαση του Τοπ. Συμβουλίου για εγκατάσταση των στην θέση ¨ΙΣΙΩΜΑΤΑ¨ (άριθ.άπόφ.2/2014).

Η δασοκαταστροφή και της πευκοφύτευσης του λόφου συνεχίζεται.

Σύμφωνα με αυτοψία του δασαρχείου (12-8-2014) η έκταση είναι δασικού χαρακτήρα και αναδασωτέα κι όμως υποτιμάτε  η νοημοσύνη και  γίνεται εκμετάλλευση   δοκιμάζοντας την ανοχή του χωριού.

Αφαιρέστε, βγάλτε την αποκρουστική και δυσώδη μάσκα απ’ το όμορφο πρόσωπο του χωριού και παραδώστε το στους περιπάτους των ηλικιωμένων στα χαρούμενα παιχνίδια των παιδιών με τα ποδήλατα. Το μέρος είναι η ισόπεδη απόληξη του χωριού, χωρίς αυτοκίνητα και η χαρά ηλικιωμένων και παιδιών κι όμως φοβούνται να πλησιάσουν, σκυλιά παλιοσίδερα, βόδια. Προσφέρεται το μέρος και για πολιτιστικές εκδηλώσεις (επέτειο απελευθέρωσης του χωριού, υποδοχή βάϊας το Πάσχα, αφετηρία αφύπνισης της φύσης 25-3 με κυπροκούδουνα και παιδικές φωνές κ.ά.

Μάρτυράς μου ή επίσκεψη σας

   19-6-2015   Χρήστος Μόκας

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .