Η ενημέρωση που δεν έγινε

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
4 Νοεμβρίου 2019, 08:00

Ένα από τα θέματα που έθεσε ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Γιάννης Παπαμιχαήλ ζητώντας πλήρη ενημέρωση , ήταν και οι αρνητικές εξελίξεις στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καλαμπάκας με επίκεντρο φυσικά την εγκατάσταση εκκαθαριστή . Ο κ. Παπαμιχαήλ μεταξύ των άλλων υπογράμμισε ότι η εξέλιξη αυτή δεν μπορεί να περάσει στα μαλακά δεδομένης της παρέμβασης που είχε στην τοπική οικονομία κι κυρίως στον πρωτογενή τομέα καλώντας τον δήμο να ασχοληθεί με το θέμα ώστε να δρομολογηθούν άλλες εξελίξεις που θα διασώσουν τις δράσεις της . Ωστόσο η απάντηση που ήρθε από τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Ε.Α.Σ. Δημήτρη Κότη ήταν ότι ο κ. Παπαμιχαήλ θέλει να δημιουργήσει πολιτικές εντυπώσεις . Ωστόσο η απάντηση που έκανε αίσθηση ήταν του Δημάρχου ο οποίος είπε ότι είναι «αργά για δάκρυα» και ότι η εγκατάσταση εκκαθαριστή είναι η τελευταία πράξη πριν το κλείσιμο . Επ΄ αυτού πάλι ο κ. Κότης αντέτεινε την λειτουργία της ΑΓΡΟΓΑΛ ως αντικαταστάτη της ΕΑΣ !! Τελικά τα ερωτήματα για το πως και τα γιατί η Ε.Α.Σ χρεοκόπησε μάλλον παραμένουν αναπάντητα !!

 • kalampakas

  Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει και ορισμένα όρια. Ως προς την ΕΑΣ είναι αναρμόδιο. Ούτε μπορεί να παρέμβει σε μία υπόθεση ενός Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου, ούτε νομικά ούτε ελεγκτικά!

  Η ΕΑΣ ήταν συνεταιρισμός που αποτελούνταν από μέλη αγρότες και κτηνοτρόφους. Τα μέλη, λοιπόν, αυτά ενημερώθηκαν στη Γενική Συνέλευση, όπου ΟΜΟΦΩΝΑ , αποφάσισαν εκκαθάριση.

  Τα χρέη των ΕΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ!

  ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΑΣ!

  Το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ είναι κ νυν αντιδήμαρχος ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι πρέπει να ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο.
  Το Δημοτικό Συμβούλιο να ενημερωθεί για τις οφειλές εκατομμυρίων του Δήμου και της ΔΕΥΑ, τα οποία επιβαρύνουν ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ και μόνο!
  Αυτά δεν απασχολούν τον κ. Παπαμιχαήλ;

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .