Δράσεις Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας Χριστούγεννα 2019

admin
admin
5 Δεκεμβρίου 2019, 19:06

16/12-31/12, ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ”

Καλούμε τους καταναλωτές να προτιμήσουν για τις αγορές τους την πόλη μας και επιβραβεύουμε με τη δυνατότητα να κερδίσουν μοναδικά δώρα! Με κάθε αγορά άνω των 10€ από 16/12 μέχρι και 31/12 στα καταστήματα των μελών του Συλλόγου, θα δίνεται λαχνός για τη συμμετοχή στη Μεγάλη Κλήρωση!

Στηρίξτε την τοπική αγορά και κερδίστε ένα απίστευτο ταξίδι στη Βενετία με 3 διανυκτερεύσεις την περίοδο του φημισμένου Καρναβαλιού καθώς και επιλεγμέναπροϊόντα τεχνολογίας!

20/12, Εκδήλωση “MAGIC CHRISTMAS, Εμπορικό τρίγωνο στις 6:00μμ

Μια μοναδική ατμόσφαιρα θα διαμορφώσει μια ιδιαίτερη ομάδα καλλιτεχνών στο εμπορικό τρίγωνο του κέντρου της πόλης μας και υπόσχονται να ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους!

Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές και… μην ξεχνάτε ότι με τις αγορές σας συμμετέχετε στην Μεγάλη Κλήρωση!

27/12, Εκδήλωση “ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ” , 1οΔημοτικό Σχολείο στις 7:00μμ

Ο Εμπορικός Σύλλογος σας περιμένει όλους να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά! Ελάτε να φωτίσουμε τον ουρανό της πόλης μας με μουσική και έντονο παλμό από την μπάντα Electric Blue! Θα ανάψουμε φαναράκια και οι ευχές μας θα ταξιδέψουν μακριά!

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θέλουμε να στηρίξουμε το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας, δίνοντας την αγάπη μας στους μικρούς ήρωες για να συνεχίσουν μαζί με τους δασκάλους τους τον αγώνα για μάθηση.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .