Διακοπή κυκλοφορίας στην Καλαμπάκα

admin
admin
21 Οκτωβρίου 2019, 13:02

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Ά ρ θ ρ ο 1 ο

– Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων τη Δευτέρα 28/10/2019 και κατά τις ώρες 11:00΄ – 13:30΄, στις κάτωθι οδούς του Δήμου Μετεώρων (πόλη της Καλαμπάκας): α) Στην οδό Τρικάλων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της πλατείας Δημαρχείου και την οδό Μ. Αλεξάνδρου, β) Στην οδό Ιωαννίνων και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της πλατείας Δημαρχείου και της οδού Μετεώρων, γ) Στην οδό Ηπείρου και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Ρόδου μέχρι την διασταύρωση της με την οδό Ιωαννίνων, δ) Στην οδό Π. Δημητρίου και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της Πλατείας Δημαρχείου μέχρι την διασταύρωση της με την οδό 28ης Οκτωβρίου,
ε) Στην οδό Ρόδου στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Χατζηπέτρου μέχρι την πλατεία Δημαρχείου, στ) Στην οδό Σοφοκλέους και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Κονδύλη μέχρι την διασταύρωση της με την οδό Τρικάλων και ζ) Στην οδό Σιδηροδρόμου και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ της οδού Χατζηπέτρου μέχρι την διασταύρωση της με την οδό Τρικάλων.

– Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων για τη Δευτέρα 28/10/2019 και κατά τις ώρες 10:00΄ – 13:30΄, επί της οδού Ευθ. Βλαχάβα και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Τρικάλων (πλατεία Δημαρχείου) έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Παπαφιλίππου. – Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες – εναλλακτικές οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση.

– Με μέριμνα και ευθύνη των αρμοδίων Υπηρεσιών, σε συνεννόηση με το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ. – Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.

ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Ά ρ θ ρ ο 1 ο
Α. Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων την Κυριακή 27/10/2019 και κατά τις ώρες 09:00΄ έως 16:00΄, στις κατωτέρω οδούς του Δήμου Μετεώρων:
– Στην οδό Τρικάλων και στο τμήμα αυτής από την πλατεία Δημαρχείου έως τη διασταύρωση με την οδό Αγ. Στεφάνου. – Στην οδό Ελ. Βενιζέλου και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωση με την οδό Θ. Οικονόμου έως τη διασταύρωση με την οδό Τρικάλων. – Στην οδό Αναλήψεως από το ύψος της οδού Σωκράτους από το ύψος της οδού Ι. Κούπη. – Στην οδό Ι. Κούπη από το ύψος της οδού Αναλήψεως έως το ύψος της οδού Γ. Κροσάρη. – Στην οδό Τέλλου Άγρα από το ύψος της οδού Γ. Κροσάρη έως το ύψος της οδού Κ. Ρούβαλη. Β.- Την απαγόρευση κυκλοφορίας τμηματικά και ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα κατά τις ώρες 09.00΄ έως 11.00΄ στις κάτωθι αναγραφείσες οδούς του Δήμου Μετεώρων:
-Στην οδό Καρπάθου από το ύψος της οδού Μετεώρων έως το ύψος της οδού Αγ. Αποστόλων -Στην οδό Αγ. Αποστόλων από το ύψος της οδού Θεσσαλού έως το ύψος της οδού Καρπάθου. -Στην οδό Διογένους από το ύψος της οδού Μετεώρων έως το ύψος της οδού Πατριάρχου Δημητρίου. -Στην οδό Πλουτάρχου από το ύψος της οδού Ν. Πλαστήρα έως το ύψος της οδού Πατριάρχου Δημητρίου. -Στην οδό Πατριάρχου Δημητρίου από το ύψος της Πλατείας Δημαρχείου έως το ύψος της οδού Μετεώρων
-Στην οδό Ιωαννίνων από το ύψος της πλατείας Δημαρχείου έως το ύψος της οδού Ηπείρου
-Στην οδό 28ης Οκτωβρίου από το ύψος της οδού Αθ. Διάκου έως το ύψος της οδού Πατριάρχου Δημητρίου.
-Στην οδό Ρόδου από το ύψος της οδού Χατζηπέτρου έως το ύψος της Πλατείας Δημαρχείου
-Στην οδό Βλαχάβας από το ύψος της οδού Κονδύλη έως την πλατεία Δημαρχείου
-Στην οδό Περικλέους από το ύψος οδού Τρικάλων έως το ύψος της οδού Κονδύλη
– Στην οδό Σοφοκλέους από το ύψος οδού Τρικάλων έως το ύψος της οδού Κονδύλη
– Στην οδό Σιδηροδρόμου από το ύψος της οδού Χατζηπέτρου έως το ύψος της οδού Τρικάλων
-Στην οδό Ομογ. Αμερικής από το ύψος της οδού Τρικάλων έως το ύψος της οδού Χαρ. Μάη
– Στην οδό Μ. Αλεξάνδρου από το ύψος της οδού Χατζηπέτρου έως το ύψος της οδού Τρικάλων.
– Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση.
– Με μέριμνα και ευθύνη των διοργανωτών των ανωτέρω εκδηλώσεων, σε συνεννόηση με το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ. – Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .