Δεν ήταν επιτυχημένη και δεν ήταν έκθεση !!

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
18 Δεκεμβρίου 2015, 18:54

Δεν ήταν έκθεση αλλά ένα Ελληνικό Πανόραμα , ανέφερε σήμερα δια του Ράδιο Σταγών ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Ζερβόπουλος. Η αναφορά του κου Ζερβόπουλου για την Βαρσοβία της Πολωνίας όπου συμμετείχε ο Δήμος Καλαμπάκας.

Ο κος Ζερβόπουλος δήλωσε απογοητευμένος από την επισκεψιμότητα που είχε η έκθεση λέγοντας ότι τις δύο ημέρες που λειτούργησε δεν πέρασαν περισσότεροι από 500 επισκέπτες.

Σ’ αυτό δεν έφταιγε η Χώρα μας είπε , αλλά στο ότι οι Πολωνοί δεν διαφήμισαν καθόλου το συγκεκριμένο γεγονός.

Ο κος Ζερβόπουλος είπε ακόμη ότι η κατάσταση στα καταστήματα τους δεν είναι και η καλύτερη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι : << έχουμε να κάνουμε σεφτέ από τον Οκτώβριο >>.

Τόνισε ότι είναι απαραίτητο ο Δήμος Καλαμπάκας πρέπει οπωσδήποτε να συμμετέχει στις επόμενες δύο εκθέσεις που θα γίνουν σε Βουλγαρία και Ρουμανία.

  • ΟΧΙάς

    Οι εμπειρίες «αποτυχημένων» συμμετοχών σε εκθέσεις προκαλούν απογοήτευση. Η εύκολη λύση είναι η αποτυχία να αποδοθεί στον διοργανωτή της έκθεσης και στις επιλογές του. Είναι γεγονός ότι πολλές εκθέσεις αποτυγχάνουν λόγω λαθών του διοργανωτή. Είναι όμως επίσης γεγονός ότι τις περισσότερες φορές φταίνε και οι εκθέτες που δεν ενημερώνονται σωστά για την φερεγγυότητα του διοργανωτή. Την επόμενη φορά θα πρέπει να γίνεται περισσότερη ανάλυση πριν δηλώσει ο δήμος συμμετοχή. Άλλωστε ο δήμος έχει ειδικούς συμβούλους!!! Εσύ αντιδήμαρχε του τουρισμού τι λες που είχες τόσες «επιτυχημένες» επαφές με τον γενικό στην ΦΙΛΟΞΈΝΙΑ.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .