Δελτίο Τύπου του πρώην Βουλευτή και Νομάρχη Τρικάλων Ηλία Γ. Βλαχογιάννη

admin
admin
10 Δεκεμβρίου 2015, 18:19

Στο 25ο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ(Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας), παραβρέθηκε ο πρώην Βουλευτής Ηλίας Γ. Βλαχογιάννης, ως επίσημος προσκεκλημένος και επί δεκαετία Πρόεδρος αυτής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, Ο Αν Υπουργός Προστασίας του πολίτη κ. ΤΟΣΚΑΣ, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι κομμάτων, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Υπουργός Φώτης ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ο πρώην Υπουργός Στέλιος ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ κ.α.

Επίσης παραβρέθηκαν οι πρώην Πρόεδροι και πρωτεργάτες του συνδικαλιστικού κινήματος στην ΕΛ.ΑΣ. και όλοι όσοι συνέβαλαν στην κατοχύρωση της συνδικαλιστικής έκφρασης ,στον ευαίσθητο αυτό χώρο.

Σε μια αξιαιενη προσπάθεια της σημερινής διοίκησης της ΠΟΑΞΙΑ και του Προέδρου της Γιάννη ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ, έγινε μια προσπάθεια καταγραφής της 25χρονης πορείας του συνδικαλισμού στα Σώματα Ασφαλείας.
Προς τούτο είχε ανατεθεί στον αξιόλογο δημοσιογράφο Μανώλη ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ, η όλη προσπάθεια συλλογής των σχετικών στοιχείων και έρευνας των αρχείων. Με τη συμβολή του βετεράνου και κορυφαίου δημοσιογράφου του αστυνομικού ρεπορτάζ, Πάνου ΣΟΜΠΟΛΟΥ, έγινε η επίσημη παρουσίαση της καλαίσθητης έκδοσης. Μιας έκδοσης «ντοκουμέντου «, που είναι άρρηκτα συνδεμένη με την πολιτική και οικονομική  ζωή του τόπου μας ,τα τελευταία 25 χρόνια…Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι πρώην Πρόεδροι της Ομοσπονδίας και πρωτεργάτες του συνδικαλιστικού κινήματος και απονεμήθηκαν σ αυτούς τιμητικές πλακέτες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .