Δελτίο κίνησης Σεβασμιωτάτου

admin
admin
3 Δεκεμβρίου 2015, 18:13

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 το απόγευμα και ώρα 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Αγ. Νικολάου  Αναπαυσά.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 το πρωΐ, θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα  Ι.  Ναό Αγ. Νικολάου  Αγιοφύλλου.

ΤΟ  ΚΗΡΥΓΜΑ  ΜΑΣ

·         Ο Πρωτοσύγκελλος  Αρχιμ. Νήφων  Καψάλης την Κυριακή θα λειτουργήσει στην Ι. Μονή  Μεγ. Μετεώρου.

·         Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης την Κυριακή θα λειτουργήσει και ομιλήσει  στην Ι. Μονή Σιαμάδων.

·         Ο Αρχιμ.  Βαρλαάμ  Νιαβής το Σάββατο το απόγευμα θα ομιλήσει στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Αγ. Νικολάου Αναπαυσά και την Κυριακή θα λειτουργήσει και ομιλήσει  στην  Ι.  Μονή  Βαρλαάμ.

ΙΕΡΕΣ   ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ

Γίνεται γνωστό στο φιλόχριστον πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας πως στις 4 Ενορίες της πόλεώς μας θα γίνεται καθημερινά ( εκτός Τετάρτης) η Ακολουθία της Ι. Παρακλήσεως ως εξής:

·         Κάθε Δευτέρα  και ώρα  5:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Ναό Κοιμ. Θεοτόκου η Ι. Παράκλησις της Παναγία μας.

·         Κάθε Τρίτη  και ώρα  5:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Μητροπ. Ναό Αγ. Βησσαρίωνος  η Ι. Παράκλησις του Αγίου Βησσαρίωνος.

·         Κάθε Πέμπτη  και ώρα  5:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Ναό Οσίων Μετεωριτών  Πατέρων  η Ι. Παράκλησις των Οσίων Μετ. Πατέρων.

·         Κάθε Παρασκευή και ώρα 5:00 μ.μ. θα τελείται στον Ι. Ναό Αγ. Κων/νου & Ελένης  η Ι. Παράκλησις του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

ΙΕΡΑ   ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Κάθε Τετάρτη  βράδυ και από ώρα 9:30 μ.μ. έως 12:30 μεταμεσ.  τελείται Ιερά Αγρυπνία στο Παρεκκλήσιο του Τιμ. Προδρόμου   Καλαμπάκας.

Την Τετάρτη  9 Δεκεμβρίου 2015  θα τελέσει την Ιερά  Αγρυπνία  ο Καθηγούμενος της Ι. Μονής Αγ. Τριάδος   Αρχιμ. π.  Δομέτιος  Ντελλής.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΓΙΑΣ  ΓΡΑΦΗΣ

Την προσεχή Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 θα τελεσθεί Θ. Λειτουργία για τα μέλη των Φιλικών Κύκλων Αγίας Γραφής στο  Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος.

Παρακαλούνται τα μέλη και όσοι θέλουν να προσέλθουν και να συμμετάσχουν στην ιερά αυτή εκδήλωση.

 

 

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .