Χρήστος Μαλακασιώτης : Πρώτα ο Δήμος να χρησιμοποιήσει τα δικά του μηχανήματα και μετά αναθέσεις σε ιδιώτες

admin
admin
5 Νοεμβρίου 2019, 11:54

Θορυβημένος φάνηκε σήμερα , μιλώντας στο Ράδιο Σταγών ο Δημοτικός Σύμβουλος ( πρώην Δήμαρχος Μαλακασίου ) κος Χρήστος Μαλακασιώτης

Ο κος Μαλακασιώτης ανέφερε ότι χθες στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Μαλακασίου. Σ’ αυτήν την συνάντηση δεν καλέστηκε ο ίδιος και αυτό μάλλον τον ενόχλησε ( αν και δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να παραστεί ).

Ανέφερε ότι μηχανήματα του πρώην Δήμου Μαλακασίου σκουριάζουν στο μηχανοστάσιο της Καλαμπάκας και δεν μεταφέρονται σε κλειστό χώρο στο Μηχανοστάσιο του πρώην Δήμου στην Παναγία.  Μηχανήματα όπως ένα γκρέιντερ , ένα Ι.Χ. 4Χ4 , μια αλατιέρα και ένα φορτηγό.

Αυτά όπως είπε μπορούν να συντηρηθούν και να βρίσκονται στην Παναγία και από εκεί άμεσα να χρησιμοποιούνται για προβλήματα της περιοχής.

Στηλίτευσε την απόφαση της νυν Δημοτικής Αρχής να αναθέσει από τώρα σε ιδιώτες τον εκχιονισμό της Περιοχής (Δημοτική Ενότητα Μαλακασίου) και όχι να συντηρήσει και να χρησιμοποιήσει τα δικά της μηχανήματα.

Άφησε αιχμές ότι οι Δημοτικές Αρχές σκοπίμως απαξιούν τα μηχανήματα του Δήμου , για να μπορούν να αναθέτουν έργα σε ιδιώτες !!!

Εντύπωση προκάλεσε το μήνυμα που έστειλε προς τον Θοδωρή Αλέκο ότι ¨ο Δήμαρχος πρέπει να έχει Αρχηγιλίκι ¨ !!!!…..

Τέλος ο κος Μαλακασιώτης ζήτησε άμεσα την απομάκρυνση όλων των υλικών ( μηχανολογικών κ.λ.π. ) από τον χώρο που χρησιμοποίησε η Εταιρεία ΑΤΙΚΑΤ , για την κατασκευή της Εγνατίας Οδού.

Μια έκταση πάνω από 500 στρέμματα που έχει μετατραπεί όπως είπε , Νεκροταφείο Υλικών.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .