Ζωντανή μαρτυρία

13 Φεβρουαρίου, 2017 08:11 Επιμέλεια: /

meritsa 2017 (36)

Συμπληρώθηκαν εφέτος εξήντα τέσσερα χρόνια από της 12 του Φλεβάρη του 1943 όπου στην θέση «ΒΕΛΙΚΑ» της Οξυνείας οι αντάρτες έδωσαν την πρώτη και νικηφόρα μάχη κατά των κατοχικών δυνάμεων του άξονα σε όλη την Ευρώπη . Μια ενέργεια που αναπτέρωσε το ηθικό των συμμαχικών δυνάμεων δίνοντας το έναυσμα για την έκβαση του πολέμου.

Ζωντανή μαρτυρία κατά την τελετή απόδοσης φόρου τιμής στους πεσόντες της μάχης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο μπάρμπα – Θανάσης Λάϊος ο οποίος  διάγει τα 103α γενέθλια και δεν απουσίασε καμία χρονιά από την εκδήλωση καταθέτοντας στεφάνι εκ μέρους της Αντίστασης του χωριού του Γάβρου . Ας πάρουμε όλοι μαθήματα από την ζωντάνια και τις αξίες του μπάρμπα – θανάση !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.