Ζητούνται νοσηλευτές από Ελλάδα για την μικρή Ραφαέλα στη Γερμανία

28 Σεπτεμβρίου, 2016 07:32 Επιμέλεια: /

antigoni_rafa_16-1

Συνεχίζεται το δράμα της μικρής Τρικαλινής Ραφαέλας η οποία έχει συγκινήσει την Ελλάδα την Γερμανία αλλά και ανθρώπους σε διάφορες χώρες που έχουν μάθει για την ιστορία της και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της μητέρας της Αντιγόνης για θετική εξέλιξη στην υγεία της.

Η μικρή Ραφαέλα που εδώ και καιρό βρίσκεται στην Γερμανία αφού κατάφερε και έφυγε από την Ελλάδα… για ένα καλύτερο αύριο στην περιπέτεια της υγείας της, υπάρχουν νέες εξελίξεις αφού και το σύστημα υγείας της Γερμανίας έχει τα προβληματάκια του.

Στην εντατική της κλινικής του Βραδεμβούργου που νοσηλεύεται η Ραφαέλα, πλέον υπάρχει πρόβλημα με νοσηλευτικό προσωπικό και γίνεται έκκληση από τους Γερμανούς για εύρεση προσωπικού το οποίο θα φροντίζει την μικρή η οποία πρέπει να βγει από την εντατική και να μεταφερθεί σε ιδιωτικό χώρο για να μην “κολλήσει” κάποια ασθένεια.

Η ομάδα νοσηλευτών που φρόντιζε την Ραφαέλα έπρεπε να φροντίσει κάποιο άλλο παιδί το οποίο είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, και έτσι η ανάγκη ύπαρξης μιας νέας ομάδας νοσηλευτών για την φροντίδα της Ραφαέλας είναι επείγουσα…

Για όλα τα παραπάνω η Διοίκηση της Κλινικής του Βερολίνου εξέδωσε ανακοίνωση που ζητά νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο μπορεί να πάει και από Ελλάδα αρκεί κάποιος να είναι άνεργος και να μιλά την Γερμανική γλώσσα.

Για το θέμα γράφει η μητέρα της μικρής Ραφαέλας: Σας εκλιπαρώ κοινοποιήστε…. 3.000€ μισθός μικτά…. χρειάζεται μόνο αναγνώριση το πτυχίο σας κ γερμανικα επιπέδου Β2…

Η Αγγελία

Η αγγελία μεταφρασμένη στα ελληνικά (αναδημοσιεύουμε από το trikalaview) έχει ως ακολούθως:

Ψάχνουμε εσένα!

Αν είσαι το κατάλληλο άτομο να πάρεις θέση σε μια τέτοια ομάδα, τυπικός στην ώρα σου και βλέπεις το επάγγελμα σου σαν λειτούργημα, είσαι το κατάλληλο άτομο για εμάς!

Γίνε ένα κομμάτι της ομάδας μας. Με αποδοχές της συλλογικής σύμβασης και με ένα δικό του σύστημα πριμοδότησης κι ωράρια εργασίας κατόπιν συνεννόησης.

Ψάχνουμε άμεσα βοήθεια για το σπίτι για εντατική φροντίδα για ένα μικρό κοριτσάκι στο Βερολίνο Τreptow μια νοσοκόμα/ος η οποία να έχει γνώσεις γερμανικής ή αγγλικής γλώσσας.

Η μικρή ασθενής μας υποστηρίζεται με ειδικό μηχάνημα αναπνοής. Και πρέπει να πάει επιτέλους σπίτι!!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

0176/20200749

Frau Reisener 03303/5961676

Erich-Mühsam-Str. 1

Birkenwerder

www.elite-das-pflegeteam.de

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.