Ζητούν αποκατάσταση του δρόμου προς την Βλαχάβα

13 Μαΐου, 2017 08:21 Επιμέλεια: /

blaxaba xalasmenos dromos (1)

Σοβαρές ζημιές υπέστη κατά την διάρκεια του Χειμώνα ο δρόμος που οδηγεί από τα Μετέωρα στο ορεινό χωριό Βλαχάβα.

Οι διαρκείς βροχοπτώσεις αλλά και το χιόνι που έφτανε το ένα μέτρο δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στο οδόστρωμα. Οι ζημιές φάνηκαν περισσότερο με την έλευση της Ανοίξεως αφού περισσότεροι  Βλαχαβιώτες άρχισαν να μεταβαίνουν στο χωριό τους.

Τα περισσότερα προβλήματα παρατηρούνται σε μια απόσταση 2 χιλιομέτρων πριν φτάσουμε στο χωριό , και αν κάποιος δεν προσέξει μπορεί να πάθει σοβαρές ζημιές στο όχημά του. Συνάμα είναι και ένας δρόμος που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και η κατάστασή του επιδεινώνει την κυκλοφορία.

Οι Βλαχαβιώτες κάνουν έκκληση προς τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη , αλλά και προς την Δημοτική Αρχή Καλαμπάκας να μεριμνήσουν ώστε να γίνει αποκατάσταση του οδοστρώματος προς το χωριό τους  , γα να μπορούν και οι επισκέπτες να μεταβαίνουν χωρίς προβλήματα.

blaxaba xalasmenos dromos (2) blaxaba xalasmenos dromos (4) blaxaba xalasmenos dromos (3)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.