Ζητούν από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας την παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για έκθεση Βιολογικών Προϊόντων

7 Αυγούστου, 2015 12:21 Επιμέλεια: /

11822624_1623794811242861_1241059831336459606_n_DCE

Με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας προγραμματισμένη συνάντηση είχε την περασμένη Δευτέρα , ο Λαγόπουλος Χρήστος ως εκπρόσωπος των παραγωγών τοπικών προϊόντων της Δημοτικής ενότητας Τυμφαίων.
Ο κος Λαγόπουλος συζήτησε με τον κο Σινάνη τρόπους που μπορεί να ¨παντρευτεί ¨ Ο Τουρισμός με την Αγροτική παραγωγή. Ζήτησε από τον Δήμαρχο να παραχωρήσει έναν χώρο σε κάποια κεντρική πλατεία της πόλη ώστε να πραγματοποιηθεί έκθεση προϊόντων για τριάντα ημέρες περίπου.
Με τον τρόπο αυτό τα προϊόντα θα γίνουν γνωστά ανά τον Κόσμο από τους ξένους τουρίστες που θα δουν την έκθεση. Ίσως έτσι ανοίξει και ο δρόμος για νέες συνεργασίες με στόχο την καλύτερη προώθηση των προϊόντων αυτών.
Προϊόντα που θα εκτεθούν μεταξύ άλλων είναι : Παριζάκι και προϊόντα κρέατος Μετεώρων ( Λαγόπουλος Χρήστος) , Φράουλες , Φασόλια Λογγά , Πατάτες Γερακαρίου , Αυγά Βιολογικά , Βλσαμέλαιο , Μύρτινό και μέλι Τσιούκας και Φωτεινού.

Οι τοπικοί παραγωγοί προσέφεραν στον Δήμαρχο καλάθι με τα τοπικά τους προϊόντα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.