Ζευγάρι ηλικιωμένων στην Ειδομένη διδάσκει ανθρωπιά και αλληλεγγύη

10 Μαρτίου, 2016 17:16 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο_DCE

Ο κ. Χρήστος και η κυρία Ελένη καθημερινά προσφέρουν απλόχερα την βοήθειά τους στους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες που βρίσκονται στην περιοχή

Υπάρχουν άνθρωποι που με μια πολύ απλή κίνηση αποδεικνύουν το μεγαλείο που κρύβουν οι Έλληνες. Κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος στο δράμα των χιλιάδων προσφύγων που περνούν από την χώρα μας.

Η Ευρώπη μπορεί να τους εγκλωβίζει στην Ελλάδα, δημιουργώντας τριτοκοσμικές καταστάσεις για χιλιάδες ανθρώπους που αναγκάζονται να ζουν μέσα στις λάσπες, οι Έλληνες όμως έχουν για αυτούς μια αγκαλιά και τους την προσφέρουν καθημερινά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κ. Χρήστος και η κυρία Ελένη.

Οι άνθρωποι αυτοί ανοίγουν καθημερινά το σπίτι τους, για να προσφέρουν τη δική τους βοήθεια στους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες. Καθαρό νερό για να πιουν και να κάνουν ένα μπάνιο.

Ρεπορτάζ της γερμανικής τηλεόρασης καταγράφει την εικόνα. Πρόσφυγες στην Ειδομένη μπαίνουν και βγαίνουν μέσα στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού. Ένα κορίτσι βγαίνοντας, φιλάει τα χέρια αυτών των ανθρώπων για να τους ευχαριστήσει.

«Δεν κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο», λένε οι ηλικιωμένοι και δακρύζουν μπροστά στο δράμα αυτών των ανθρώπων.

protothema.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.