Ζεστό χρήμα

26 Νοεμβρίου, 2015 08:05 Επιμέλεια: /

2o dimotiko 3_DCE

Ζεστό χρήμα  εισέρευσε  στα ταμεία των Ο.Τ.Α  καθώς  με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ποσό ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, κατανέμεται σε όλους τους Δήμους της Χώρας προς κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων  με τον  δήμο  Καλαμπάκας  να λάβει  το ποσό των 73.530,00 ευρώ.

Τώρα , αν και σε ποιο βαθμό αυτά τα χρήματα επαρκούν για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των σχολικών μονάδων αλλά και τα λειτουργικά τους έξοδα είναι ένα θέμα αλλά η δημοτική αρχή οφείλει να προσαρμόσει τις ανάγκες της μέσα στο συγκεκριμένο ποσό . Μπορεί η εξίσωση χρήματα = προβλήματα + λειτουργικά … να είναι δύσκολη έως άλυτη , αλλά οφείλει να  βρει την λύση της .

Πάντως ο Πατούλης σε πολιτικό επίπεδο έχει προειδοποιήσει πως αν δεν δοθούν οι Κ.ΑΠ. πάνε για κατέβασμα ρολών των δήμων της χώρας . Και ποιος θα την πληρώσει την νύφη δήμαρχε ; Τα συνήθη  υποζύγια , θα αποτολμούσα να πω !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.