Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα – Άρθρο για το Γ.Ν. Τρικάλων

16 Σεπτεμβρίου, 2016 22:38 Επιμέλεια: /

DSC_9760_DCE

Ως μόνιμος κάτοικος κι επαγγελματίας της Διαβας Καλαμπάκας που ανήκει στο Νόμο Τρικάλων αισθάνομαι την ανάγκη να ουρλιάξω και να πω ότι δεν αντέχω άλλο.

Την ανοχή.

Τις καθεστωτικές συμπεριφορές.

Την ανασφάλεια.

Αναφέρομαι φυσικά στις δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Κ. Δημητρίου Παρθένη. Και ζήτω από όλους τους βουλευτές του Ν. Τρικάλων να τοποθετηθούν. Είμαι ασφαλής; Αν συμβεί οτιδήποτε σε μένα και στην οικογένεια μου μπορούμε να πάμε στο νοσοκομείο; Ο Κ. Παρθένης έχει ορκιστεί. Η αγάπη του όμως για τον Κ. Πολάκη τον έκανε να ξεχάσει τον όρκο του. Επίσης υπάρχουν νόμοι και κανόνες σ αυτή τη χώρα όσο κι αν τους ξεχνάνε κάποιοι. Να θυμίσω κάποιους. Αρχή της αμεροληψίας. Ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους πολίτες. Αυτά για αρχή. Έχω τοποθετηθεί αρνητικά για τον Πολάκη και θα συνεχίσω να το κάνω όσο φέρεται σαν αγροίκος.

Μπορώ να πάω στο νοσοκομείο Τρικάλων;

Ξέρω ότι θα εγγυηθούν για μένα και την οικογένεια μου όλοι οι γιατροί κι οι νοσηλευτές που ασκούν το λειτούργημα τους με απίστευτη αυταπάρνηση.

Ο Κ. Παρθένης όμως;

Δεν το πιστεύω ότι εν έτη 2016 και με πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση ζω χούντα.

Είναι χούντα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.