Ζαχαρούλα Γιαυρούτα – Λούδα — Ανοιχτή επιστολή προς Βουλευτές

24 Απριλίου, 2017 17:24 Επιμέλεια: /

zaxaroyla loyda

Ανοικτή επιστολή προς:

Κα Παναγιώτα Δριτσέλη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Τρικάλων

Κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Τρικάλων

Κ. Χρήστο Σιμορέλη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Τρικάλων

Κ. Κώστα Σκρέκα, βουλευτή ΝΔ Ν. Τρικάλων

Τις τελευταίες μέρες, όπως φαντάζομαι θα έχετε ενημερωθεί, επικρατεί αναταραχή στο Δήμο Καλαμπάκας. Ήρθε επιτέλους στο φως το Προεδρικό Διάταγμα που καθορίζει τις απαγορεύσεις στον Ιερό και Αρχαιολογικό Χώρο των Μετεώρων. Αύριο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να γνωμοδοτήσει επ αυτού. Όλες αυτές τις μέρες έχουν τοποθετηθεί πολλοί αλλά απουσιάζει η δική σας φωνή. Γι αυτό το λόγο λοιπόν σας ρωτώ:

Θα περευρεθείτε αύριο στην συνεδρίαση;

Συμφωνείτε με τα άρθρα του Προεδρικού Διατάγματος;

Στέκουν νομικά;

Πιστεύετε ότι κινούνται στη σωστή κατεύθυνση έτσι ώστε να δοθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα που απασχολεί την περιοχή μας και μία από τις περιοχές που εκλέγεσθε;

 

Για το Ποτάμι Ν. Τρικάλων

Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα

Γραμματέας Τ.Ο. Ν. Τρικάλων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.