Ξυδοπάπαρα

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
7 Ιουλίου 2015, 08:07

Ο θέρος  ιδιαίτερα στον Θεσσαλικό κάμπο ήταν η πλέον  επίπονη διαδικασία . Κάτω από τον καυτό ήλιο οι άνθρωποι έκαναν την συγκομιδή  του σταριού τους  ρίχνοντας  οκάδες ιδρώτα .

Λοιπόν , κάτι ανάλογο ένοιωσαν  και οι θεριστάδες στα Χάσια την Κυριακή  τιμώντας δεόντως το αναψυκτικό  του θέρου , την περίφημη ξυδοσκορδοπάπαρα  που ετοίμασαν  παλιές Χασιώτισσες .

Βέβαια καλή από τη μια πλευρά η ξυδοσκορδοπάπαρα  αλλά με ανεπιθύμητες οσμές από την άλλη αλλά μπρος στον κάματο  τι είναι η μυρωδιά του σκόρδου ,  θα πείτε .

Είναι αλήθεια . Αλλά  το μόνο  που δεν απασχολεί  όποιον θερίζει μέσα στον ήλιο  , είναι αυτό  σε αντίθεση με όλους τους άλλους που κάτω από τον παχύ ίσκιο των πλατάνων , σκέπτονται τις ανεπιθύμητες οσμές !!!

Είπαμε , όλα δε μπορεί να τα έχουμε σ΄ αυτή τη ζωή !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .