Ξυδοπάπαρα

7 Ιουλίου, 2015 08:07 Επιμέλεια: /

DSC_5590_DCE

Ο θέρος  ιδιαίτερα στον Θεσσαλικό κάμπο ήταν η πλέον  επίπονη διαδικασία . Κάτω από τον καυτό ήλιο οι άνθρωποι έκαναν την συγκομιδή  του σταριού τους  ρίχνοντας  οκάδες ιδρώτα .

Λοιπόν , κάτι ανάλογο ένοιωσαν  και οι θεριστάδες στα Χάσια την Κυριακή  τιμώντας δεόντως το αναψυκτικό  του θέρου , την περίφημη ξυδοσκορδοπάπαρα  που ετοίμασαν  παλιές Χασιώτισσες .

Βέβαια καλή από τη μια πλευρά η ξυδοσκορδοπάπαρα  αλλά με ανεπιθύμητες οσμές από την άλλη αλλά μπρος στον κάματο  τι είναι η μυρωδιά του σκόρδου ,  θα πείτε .

Είναι αλήθεια . Αλλά  το μόνο  που δεν απασχολεί  όποιον θερίζει μέσα στον ήλιο  , είναι αυτό  σε αντίθεση με όλους τους άλλους που κάτω από τον παχύ ίσκιο των πλατάνων , σκέπτονται τις ανεπιθύμητες οσμές !!!

Είπαμε , όλα δε μπορεί να τα έχουμε σ΄ αυτή τη ζωή !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.