Ξεκινούν οι εργασίες στη γέφυρα της Διάβας – Από στιγμή σε στιγμή καταφθάνουν μηχανήματα

23 Αυγούστου, 2016 11:09 Επιμέλεια: /

DSCF7728_DCE

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες για την αποκατάσταση της γέφυρας της Διάβας.

Πριν από λίγο στο σημείο βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης, Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ράντος και ο εργολάβος της εταιρίας που ανέλαβε το έργο.

Από στιγμή σε στιγμή θα φτάσουν για να εγκατασταθούν στο σημείο μηχανήματα της εταιρίας όπου αύριο θα ξεκινήσουν τη διαμόρφωση του εργοταξίου.

Η αναμονή λοιπόν για την έναρξη των εργασιών όπως φαίνεται έφτασε στο τέλος και η αποκατάσταση της γέφυρας είναι πλέον πραγματικότητα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • XXL

    Αφήστε τις πόζες και αρχίστε να καταπιάνεστε με το έργο γιατί αρχίζουν τα πρωτοβρόχια.
    Φωτογραφίες βγάζατε και πέρυσι βάφοντας τα κάγκελα αλλά το κακό έγινε.
    Δήμαρχε ο εργολάβος έχει επισκεφτεί τον χώρο άπειρες φορές, και γνώριζε που θα εγκαταστήσει το εργοτάξιο. Όσο για τα χαμόγελα μάλλον δεν έχετε συνειδητοποιήσει την οικονομική καταστροφή που υπέστη η περιοχή.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.