Ξεκίνησε το πρόγραμμα κάλυψης θέσεων παιδιών σε Παιδικούς Σταθμούς μέσω του ΕΣΠΑ

9 Ιουλίου, 2014 12:20 Επιμέλεια: /

agios bissarion pita 2013 3_DCE

Εκδόθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) το Πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής που χρηματοδοτείται από το ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ. Το πρόγραμμα παρέχει θέσεις φροντίδας και φιλοξενίας για παιδιά τους σε Δομές και συγκεκριμένα σε Βρεφικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας, Παιδικούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία.
Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής καθώς και των απαραίτητων δικαιολογητικών ορίζεται:
για τις Δομές: Από 2/7 Έως 21/7/2014 Ώρα 14:00,
για τους ωφελούμενους: Από 25/7 Έως 4/8/2014 Ώρα 14:00.
Σημειώνεται ότι η Αίτηση Συμμετοχής των ενδιαφερομένων γυναικών και ανδρών που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις, θα ξεκινήσει να διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr, της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»www.epanad.gov.gr και της ΚΕΔΚΕ www.kedke.gr Από Τις 25/7/2014.
Το πρώτο μέρος της Πρόσκλησης αφορά στην υποβολή αιτήσεων από Δομές (παιδικοί σταθμοί κλπ). Το δεύτερο μέρος της Πρόσκλησης αφορά στην υποβολή αιτήσεων από ωφελούμενους, δηλαδή μητέρες και άνδρες-πατέρες (εφόσον έχουν την επιμέλεια ή είναι σε χηρεία).
Δείτε την παρουσίαση του Προγράμματος και την Προσκληση Εδώ.
Επισημαίνεται ότι το Πρόγραμμα πρόκειται να ενταχθεί στο νέο ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020″, μόλις αυτό εγκριθεί και συγχρηματοδοτηθεί από πόρους του ΕΚΤ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.