Ξεκίνησε το πρόγραμμα κάλυψης θέσεων παιδιών σε Παιδικούς Σταθμούς μέσω του ΕΣΠΑ

admin
admin
9 Ιουλίου 2014, 12:20

Εκδόθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) το Πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής που χρηματοδοτείται από το ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ. Το πρόγραμμα παρέχει θέσεις φροντίδας και φιλοξενίας για παιδιά τους σε Δομές και συγκεκριμένα σε Βρεφικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας, Παιδικούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία.
Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής καθώς και των απαραίτητων δικαιολογητικών ορίζεται:
για τις Δομές: Από 2/7 Έως 21/7/2014 Ώρα 14:00,
για τους ωφελούμενους: Από 25/7 Έως 4/8/2014 Ώρα 14:00.
Σημειώνεται ότι η Αίτηση Συμμετοχής των ενδιαφερομένων γυναικών και ανδρών που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις, θα ξεκινήσει να διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr, της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»www.epanad.gov.gr και της ΚΕΔΚΕ www.kedke.gr Από Τις 25/7/2014.
Το πρώτο μέρος της Πρόσκλησης αφορά στην υποβολή αιτήσεων από Δομές (παιδικοί σταθμοί κλπ). Το δεύτερο μέρος της Πρόσκλησης αφορά στην υποβολή αιτήσεων από ωφελούμενους, δηλαδή μητέρες και άνδρες-πατέρες (εφόσον έχουν την επιμέλεια ή είναι σε χηρεία).
Δείτε την παρουσίαση του Προγράμματος και την Προσκληση Εδώ.
Επισημαίνεται ότι το Πρόγραμμα πρόκειται να ενταχθεί στο νέο ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», μόλις αυτό εγκριθεί και συγχρηματοδοτηθεί από πόρους του ΕΚΤ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .