Ξεκίνησε το 5ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2016 – Στη Καλαμπάκα τερμάτισαν τα πληρώματα

admin
admin
8 Οκτωβρίου 2016, 20:28

Στη Καλαμπάκα έφτασαν πριν από λίγο τα πρώτα πληρώματα που συμμετέχουν στο 5ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2016 καθώς η πόλη μας μας ήταν ο τερματισμός για την πρώτη ημέρα αγώνων.

Το Ράλι αυτό είναι  ένας μοναδικός και σκληρός αγώνας, με διεθνείς προδιαγραφές, που το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» σε συνεργασία με τις πιο δυνατές Λέσχες της Ελλάδος .

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγάλο αυτό γεγονός για το χώρο της κλασσικής αυτοκίνησης , που έχει ξεπεράσει από την πρώτη στιγμή τα σύνορα της Ελλάδας, ξεκίνησε το 2012 και διατηρείται ως θεσμός στη Θεσσαλία  ,συγκεντρώνοντας  ,κάθε χρόνο, το ενδιαφέρον εκατοντάδων  Ελληνικών και ξένων πληρωμάτων. 2014)

Κάποια ενδεικτικά σημεία της σημερινής διαδρομής είναι:

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 Οκτωβρίου 2916 : ΛΑΡΙΣΑ -ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ -ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Φαρκαδόνα Τρικάλων (στάση στην πλατεία και ανασυγκρότηση οχημάτων ) , Οιχαλία, Μητρόπολη, Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα ,Νεοχώρι,

Μουζάκι Καρδίτσας, Πύλη Τρικάλων, Ελάτη, Χρυσομηλιά, Μετέωρα ,Καλαμπάκα.   

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 :

Επίσκεψη σε Μονές των Μετεώρων ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ –ΕΚΚΙΝΗΣΗ 2ΗΣ ΜΕΡΑΣ ,

Διαδρομές μέσα από πολλά χωριά της περιοχής, ΤΡΙΚΑΛΑ -ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ -ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ 5ουΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΡΑΛΛΥ ΟΛΥΜΠΟΥ 2016

Θα ακολουθήσει αμέσως μετά η επίσημη τελετή απονομής των επάθλων και των κυπέλλων στους μεγάλους νικητές ,σε μια πανηγυρική εκδήλωση .Όλες αυτές τις ώρες τα κλασσικά οχήματα θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων  ,όπου και μπορούν να τα θαυμάσουν όλοι ελεύθερα ( από τις 13.00 μ.μ. μέχρι τις 17.00 μ.μ. )

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .