Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του Α.Σ. Μετέωρα – Επαφές για ανανεώσεις και νέες μεταγραφές – Ονόματα

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
3 Ιουλίου 2019, 10:13

Μετά την ανακοίνωση του νέου προπονητή του Α.Σ. Μετέωρα η νέα διοίκηση ξεκίνησε μαζί του τον σχεδιασμό για το έμψυχο υλικό που θα αποτελείται η ομάδα την νέα αγωνιστική σεζόν.

Ήδη έχουν επαφές με παίχτες που υπάρχουν στην ομάδα αλλά και παίχτες από την περιοχή μας οι οποίοι έχουν αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στον Α.Σ. Μετέωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του stagonsports αναμένεται απάντηση τις επόμενες ημέρες για την παραμονή ή όχι στην ομάδα από τους Γεωργάκη Ανδρέα και Ιωάννου Λεωνίδα.

Επίσης η διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα έχει έρθει σε επαφή με τους Σεκκελαρίδη Γιάννη, Νταλούκα Βασίλη και Βουλτσίδη Αλέξανδρο οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγωνιστούν στην Καλαμπακιώτικη ομάδα. Έως τώρα οι επαφές που έγιναν με του τρεις παίχτες βρίσκονται σε καλό σημείο και είναι αρκετά πιθανό να τους δούμε και πάλι να αγωνίζονται με την φανέλα των Μετεώρων.

Όπως και να χει οι κινήσεις για την συμπλήρωση του ρόστερ βρίσκονται ακόμα στην αρχή και σίγουρα θα εντατικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Το stagonsports θα σας κρατά ενήμερους για όλες τις εξελίξεις του Α.Σ. Μετέωρα είτε με πληροφορίες που συλλέγει είτε με τα επίσημα δελτία τύπου της ομάδας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .