Ξεκίνησε και σταμάτησε η υλοτόμηση στο δάσος Μπάρμπα ¨ Ελαφίου

29 Αυγούστου, 2017 09:35 Επιμέλεια: /

DSC_2504

Παρόλο που το πρωί της Δευτέρας κάτοικοι και εργολάβος αποχώρησαν ειρηνικά από το δάσος  Μπάρμπα ¨ Ελαφίου με την προϋπόθεση να δοθεί η συνέχεια μετά τις 6 Δεκεμβρίου αναμένοντας την δικαστική απόφαση του θέματος, σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου στο ράδιο Σταγών, αυτή τη στιγμή πραγματοποιείτε υλοτόμηση στο δάσος.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγος πως οι κάτοικοι του Ελαφίου αρχίζουν να συγκεντρώνονται για να μεταβούν στο σημείο όπου και σήμερα υπάρχει αστυνομική δύναμη.

Το μόνο που πρέπει να επικρατήσει αυτή τη στιγμή είναι η ψυχραιμία.

Νέα ενημέρωση:

Πριν από λίγο από το σημείο αποχώρησε και η αστυνομική δύναμη που βρέθηκε στη περιοχή ενώ όπως ενημερωθήκαμε σταμάτησαν και οι εργασίες υλοτόμησης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.