Ξεκίνησε η νέα διαρρύθμιση ;

22 Αυγούστου, 2015 08:52 Επιμέλεια: /

paralabi 2014 7_DCE

Η αλήθεια είναι ότι άμα τη ολοκλήρωση της μεταφοράς των υπηρεσιών που τώρα στεγάζονται στο δημοτικό μέγαρο  στο κτήριο που υπενοικιάστηκε γι΄ αυτό το σκοπό και βρίσκεται πίσω ακριβώς από το δημαρχείο , θα ξεκινούσε η διαδικασία της νέας διαρρύθμισης  .

Δεν ξέρω αν  η στιλιστική παρέμβαση , που όπως πληροφορούμε  , ξεκίνησε στο γραφείο του δημάρχου ,  εντάσσεται στη νέα διαρρύθμιση του δημοτικού μεγάρου , αλλά   η ταπετσαρία με  φόντο την Καλαμπάκα και  τους βράχους  των Μετεώρων ,  που βλέπαμε , αποτελεί παρελθόν .

Όσο για  το τι θα αντικαταστήσει  την , ομολογουμένως  πετυχημένη στιλιστική άποψη στο γραφείο του δημάρχου , οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι  στο  νέο φόντο θα  αποτυπώνονται  οι  ιερές μονές των Μετεώρων .

Δήμαρχε , οι αλλαγές  σε έναν χώρο  αναπόφευκτα  αντανακλούν  τα εσώτερα αισθήματα και συναισθήματα  του ενοίκου  ο οποίος νιώθοντας  καλά μέσα  σ΄ αυτόν  μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα  , οπότε  ουδείς  ψόγος !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.