Ξεκίνησαν τα πανηγύρια

9 Ιουλίου, 2014 08:06 Επιμέλεια: /

papakostas+karanikas_DCE_001

Ως γνωστόν ο Ιούλιος είναι ο μήνας των κατ” εξοχήν πανηγυριών αφού της Αγίας Παρασκευής πανηγυρίζουν τα περισσότερα ορεινά και ημιορεινά χωρία της περιοχής .
Λοιπόν , την σκυτάλη πάντως την πήρε το περασμένο Σάββατο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θεόπετρας που οργάνωσε την ετήσιο καλοκαιρινό αντάμωμα με πλούσιες εκδηλώσεις που συμμετείχε πλήθος κόσμου ξεδίνοντας από την πικρή καθημερινότητα της πικρής εποχής που διανύουμε .
Οικοδεσπότης ποιος άλλος , ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Παπακώστας συνεπικουρούμενος από τους άλλους πρόεδρους φίλιων πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής όπως λ.χ ο Γιάννης Καρανίκας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροκάμπου .
Αγαπητοί μου , συγχαρητήρια που πέραν όλων των άλλων κρατάτε το τοπικό κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι ζωντανό . Γιατί στην σημερινή εποχή όπου οι άνθρωποι δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν εσείς τους μαζεύετε και τους ψυχαγωγείτε θυμίζοντάς τους την παράδοση !!! Δεν είναι καθόλου λίγο αυτό , ξέρετε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.