Ξεκίνησαν με τα πόδια Πρόσφυγες που φιλοξενούταν στο κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων

25 Φεβρουαρίου, 2016 21:50 Επιμέλεια: /

DSC_6825_DCE

Οι πληροφορίες που πριν λίγο έφτασαν στο Ράδιο Σταγών  αναφέρουν ότι με τα πόδια ξεκίνησαν για να φτάσουν στα σύνορα με τα Σκόπια , κάποιο από τους Πρόσφυγες που είχαν μεταφερθεί και φιλοξενούνταν  στο κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων.

Οι Πρόσφυγες επέμεναν  να μην θέλουν να μείνουν στην περιοχή και έτσι ξεκίνησαν οδικώς για να φτάσουν στα σύνορα .

Όπως ενημερωθήκαμε αυτήν την ώρα έφτασαν λίγο πριν την Βασιλική και έκατσαν στο οδόστρωμα . Κατευθύνονται προς την  Καλαμπάκα  συνοδεία Αστυνομικής Δύναμης .

Νέα ενημέρωση:
Στους Αγίους Θεοδώρους βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι Πρόσφυγες οι οποίοι έχουν σταματήσει για να ξεκουραστούν. Μαζί τους και άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι τους συνοδεύουν.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.