Ξεκίνησαν οι τετραήμερες μουσικές εκδηλώσεις της Μουσικής Σχολής του Δήμου Καλαμπάκας

19 Ιουνίου, 2017 21:58 Επιμέλεια: /

DSD_9417

Ξεκίνησαν σήμερα το βράδυ οι τετραήμερες  μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Μουσική Σχολή του Δήμου Καλαμπάκας στο πλαίσιο της 18ης ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής.

Μέχρι και την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν συναυλίες , θεατρικές παραστάσεις , δράσεις μα πάνω απ΄ όλα ….μουσική.

Μια γιορτή της Μουσικής κάτω από τους ιερούς βράχους των Μετεώρων στην οποία συμπράττουν καλλιτεχνικά τα Μουσικά Σύνολα της Σχολής , η Δημοτική και η Παιδική Χορωδία , η Δημοτική Φιλαρμονική και το Θεατρικό Εργαστήρι Επί Σταγών.

150 και πλέον συμμετέχοντες θα σκορπίσουν μελωδίες και ηχοχρώματα κάνοντας αυτό που αγαπούν . Τι άλλο; Παίζουν μουσική.

Τις εκδηλώσεις άνοιξαν σήμερα μουσικά σύνολα της σχολής και η Φιλαρμονική του Δήμου ντύνοντας μελωδικά τη σημερινή νύχτα στον πολύ όμορφο προαύλιο χώρο του πρώην ΚΕΓΕ.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται αύριο στον ίδιο χώρο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.