Ξεκίνησαν οι τεχνικές παρεμβάσεις στην Γέφυρα Διάβας

21 Σεπτεμβρίου, 2016 20:29 Επιμέλεια: /

gefyra-enarxi-6

Έπεσε σήμερα το πρώτο μπετόν  κάτω από την πληγωμένη γέφυρα του Πηνειού ποταμού , που καταστράφηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Η αναμονή μέχρι την ένταξη του έργου για χρηματοδότηση και την έναρξη των εργασιών ήταν μεγάλη και οι ανησυχίες πάρα πολλές.

Οι εργασίες όμως ξεκίνησαν και σήμερα έπεσε το πρώτο μπετόν που πιθανώς θα αποτελέσει τις βάσεις όπου θα στηριχτεί ο μεγάλος Γερανός που θα ανυψώσει τα πεσμένα κομμάτια της Γέφυρας και θα βοηθήσει στην αποκατάσταση.

Πάντως ο εργολάβος φαίνεται να έχει εμπλουτίσει και τον εξοπλισμό του εργοταξίου με μεγάλα νέα μηχανήματα.

Και αν όλα πάνε καλά το αργότερο 4 Δεκεμβρίου η διέλευση θα γίνεται πάνω από την γέφυρα.

gefyra-enarxi-4 gefyra-enarxi-5 gefyra-enarxi-3 gefyra-enarxi-2 gefyra-enarxi-1

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • κωστας

    Οι βάσεις αυτές είναι για να στηρίξουν τις πεσμένες πλάκες για να μπορούν να δουλέψουν οι εργάτες άπο κάτω , για να μην γίνει κανένα ατυχημα

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.