Ξεκίνησαν οι εργασίες

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
1 Σεπτεμβρίου 2015, 10:53

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες μετακόμισης της Βιοτεχνίας Φυραμάτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας ¨Τα Μετέωρα ¨( πρώην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών).

Την μετακόμιση είχε ανακοινώσει ο Πρόεδρος του Α.Σ. κος Κόττης Δημήτριος , μεταφέροντας ακόμη ότι ο Συνεταιρισμός θα προβεί και σε άλλες δράσεις.

Η μετακόμιση γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που διαθέτει ο Συνεταιρισμός στην Σαρακίνα , και θα εξυπηρετήσει καλύτερα τους Κτηνοτρόφους.

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημήτρης Κόττης μιλώντας στην στήλη μας αποκάλυψε τις σκέψεις και τις συζητήσεις που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν την ίδρυση και λειτουργία Μουσείου Παραδοσιακών και Συνεταιριστικών προϊόντων στο κέντρο της Καλαμπάκας.
Η Α.Σ. διαθέτει ακίνητο στο κέντρο της πόλης ( παλαιότερα ήταν τα γραφεία ) , περίπου 700 τετραγωνικά μέτρα που χρόνια τώρα παραμένει αχρησιμοποίητο.
Το συγκεκριμένο ακίνητο αφού αποκατασταθεί θα χρησιμοποιηθεί ως Μουσείο Συνεταιριστικών Προϊόντων όπως Γλυκά από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Ασπροκλησιάς , Ελαιόλαδο Αύρας , Μήλα Ελαφίου και πολλά άλλα. Είναι μια ιδέα που σύντομα θα υλοποιηθεί και θα βοηθήσει την περιοχή αφού θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .