Ξεκίνησαν οι εργασίες

1 Σεπτεμβρίου, 2015 10:53 Επιμέλεια: /

DSD_9793_DCE

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες μετακόμισης της Βιοτεχνίας Φυραμάτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας ¨Τα Μετέωρα ¨( πρώην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών).

Την μετακόμιση είχε ανακοινώσει ο Πρόεδρος του Α.Σ. κος Κόττης Δημήτριος , μεταφέροντας ακόμη ότι ο Συνεταιρισμός θα προβεί και σε άλλες δράσεις.

Η μετακόμιση γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που διαθέτει ο Συνεταιρισμός στην Σαρακίνα , και θα εξυπηρετήσει καλύτερα τους Κτηνοτρόφους.

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημήτρης Κόττης μιλώντας στην στήλη μας αποκάλυψε τις σκέψεις και τις συζητήσεις που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν την ίδρυση και λειτουργία Μουσείου Παραδοσιακών και Συνεταιριστικών προϊόντων στο κέντρο της Καλαμπάκας.
Η Α.Σ. διαθέτει ακίνητο στο κέντρο της πόλης ( παλαιότερα ήταν τα γραφεία ) , περίπου 700 τετραγωνικά μέτρα που χρόνια τώρα παραμένει αχρησιμοποίητο.
Το συγκεκριμένο ακίνητο αφού αποκατασταθεί θα χρησιμοποιηθεί ως Μουσείο Συνεταιριστικών Προϊόντων όπως Γλυκά από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Ασπροκλησιάς , Ελαιόλαδο Αύρας , Μήλα Ελαφίου και πολλά άλλα. Είναι μια ιδέα που σύντομα θα υλοποιηθεί και θα βοηθήσει την περιοχή αφού θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.