Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αλλαγή φωτισμού των Μετεώρων

30 Μαρτίου, 2017 10:19 Επιμέλεια: /

Untitled

Ο φωτισμός των ακατοίκητων Μετεωρίτικων βράχων που αγκαλιάζουν την πόλη της Καλαμπάκας κατασκευάστηκε επί Δημαρχίας Ηλία Καχριμανίδη και ήταν ένα έργο που άλλαξε την νυχτερινή εικόνα της περιοχής. Ήταν ένα έργο που  έγινε με μεγάλο κόπο και χρήματα αφού έπρεπε να δικτυωθεί μια δύσβατη περιοχή κάτω από τους βράχους.

Πέρασαν όμως περίπου 20 χρόνια και το δίκτυο φωτισμού έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και στα καλώδια αλλά και στα φωτιστικά. Η αντικατάσταση αυτών πέραν του ότι είναι δαπανηρή , είναι και πεπαλαιωμένη αφού στα χρόνια αυτά η τεχνολογία έχει τραβήξει μπροστά.

Ξεκίνησε σήμερα η αλλαγή του φωτισμού

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί μέσω του Ράδιο Σταγών ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Μιχαλάκης ξεκίνησε σήμερα η αντικατάσταση 16 παλαιών προβολέων με νέου τύπου.

Μάλιστα η φωταγώγηση επρόκειτο να επεκταθεί και στο γειτονικό Καστράκι όπου οι Μετεωρίτικοι βράχοι τυλίγουν το χωριό και θα προσδώσουν ένα μοναδικό θέαμα.

Η φωταγώγηση θα έχει ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες έτσι ώστε οι επισκέπτες οι οποίοι τις ημέρες του Πάσχα αναμένεται να αυξηθούν να μπορούν να απολαμβάνουν το μοναδικό αυτό θέαμα και τη νύχτα.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.