Ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
11 Ιανουαρίου 2019, 08:15

Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις σίγουρα επισπεύδουν τις εσωκομματικές διαδικασίες στα πολιτικά κόμματα όσον αφορά τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων . Κυρίως αυτό αφορά την Αξιωματική Αντιπολίτευση ο αρχηγός της οποίας Κυριάκος Μητσοτάκης και οι επιτελείς του,  που έχουν την ευθύνη του πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος , θέλουν να είναι πανέτοιμοι για τις εκλογές όποτε αυτές γίνουν πόσο μάλλον που όλα δείχνουν ότι οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες .

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για την Ευρωβουλή και έπεται συνέχεια βέβαια . Από την άποψη αυτή δεν είναι πολύ μακριά και η ανακοίνωση ονομάτων για τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε κάθε νομό .

Σε ότι αφορά τον Νομό Τρικάλων πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται για πρόσωπα και επιλογές . Εμείς βέβαια δε θα μπούμε στην ονοματολογία αλλά θα πούμε πως οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι οι επιλογές έχουν γίνει και το ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο καθ΄ όλα με στίγμα την ανανέωση αλλά και την διεύρυνση . Εν αναμονή λοιπόν !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .